پسته با پوست خریدید؟چطور نگه داشتید بادوم و فندق چی؟همسرم همیشه از بیرون آجیل میگیره ولی خب اجیل سال پیشه خودشم تو یخچال نمیذارن که مغازه دارا پوستم نداره اکسید میشه مواد غذاییش از بین میره میخوام ببینم امکان داره آدم خودش بگیره تو فریزر نگه داره؟خراب نمیشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من ی بار پسته پوستش کندم ریختم تو سینی گذاشتم آفتاب کپک زد چرا
بی پوست کپک نمیزنه جاش مرطوب بوده خیلی .بزا جای خشک افتاب خور
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
پوست تازه ش رو میگیرم تو ابکش میشورم رو پارچه تو افتاب پعن میکنم دوسه روز بعد هم تو بطری نوشابه م ...
خب اینو نوشته بود دو روز تو فریزر باشه بعد بیارید تو فصای بیرون تو ظرف دربسته نگه دارید ولی نوشته بود آجیل تازه🤕گیج شدم باید خشک کنیم بعد بذاریم فریزر؟
اگه برا خوردن خودتون میخواید که همونطور تو سایه بذار خشک شه و با پوست نگه دار،موقع خوردن پوستشو میشک ...
من منظورم پوست گیاهیه پوست تازه ک کلا روشه اونو باید بکنه تا بزاره خشک شه
الان فصل پسته تازه شهرمون. خریدم پوست تازشو کندم ساعت 12ظهر باید تو افتاب پهن کنی که خندون بشه کامل ...
چنده اونجا ؟