2777
2789

پسته با پوست خریدید؟چطور نگه داشتید بادوم و فندق چی؟همسرم همیشه از بیرون آجیل میگیره ولی خب اجیل سال پیشه خودشم تو یخچال نمیذارن که مغازه دارا پوستم نداره اکسید میشه مواد غذاییش از بین میره میخوام ببینم امکان داره آدم خودش بگیره تو فریزر نگه داره؟خراب نمیشه؟

من همیشه پسته تازه میگیرم و هودم خشک میکنم.

ار آجیل فریزر خیلی بدم میاد

نه خاصیت داره دیگه نه مزه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردو و پسته میشه پوستشو بکن بریز تو سینی بمونه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
شرایطشو میگی چطور باید خشک کنم؟

پوست تازه ش رو میگیرم

تو ابکش میشورم

رو پارچه تو افتاب پعن میکنم دوسه روز

بعد هم تو بطری نوشابه میریزم

تو بطری نوشابه که باشه یک سال هم بمونه نه کرم میداره نه کپک میزنه( البته اگه کامل خشک شده باشه)

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

والا قديم كه پسته تازه ارزون بود زياد خشك ميكردم 

پوست ميكندم و مغز ميكردم بعد روى پارچه پهن ميكردم جلوى پنكه 

بعد كه خشك شد توى فريزر ميذاشتم خوب هم ميموند  

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
من ی بار پسته پوستش کندم ریختم تو سینی گذاشتم آفتاب کپک زد چرا

بی پوست کپک نمیزنه جاش مرطوب بوده خیلی .بزا جای خشک  افتاب خور 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
پوست تازه ش رو میگیرم تو ابکش میشورم رو پارچه تو افتاب پعن میکنم دوسه روز بعد هم تو بطری نوشابه م ...

خب اینو نوشته بود دو روز تو فریزر باشه بعد بیارید تو فصای بیرون تو ظرف دربسته نگه دارید ولی نوشته بود آجیل تازه🤕گیج شدم باید خشک کنیم بعد بذاریم فریزر؟

اگه برا خوردن خودتون میخواید که همونطور تو سایه بذار خشک شه و با پوست نگه دار،موقع خوردن پوستشو میشک ...

من منظورم پوست گیاهیه پوست تازه ک کلا روشه اونو باید بکنه تا بزاره خشک شه 

الان فصل پسته تازه شهرمون. خریدم پوست تازشو کندم ساعت 12ظهر باید تو افتاب پهن کنی که خندون بشه کامل ...

چنده اونجا ؟