2777
2789
عنوان

بیاید ی سوال راجب دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 49 پست
اگ روزانه قبول شدی سال بعد ک کنکور بدی دیگ روزانه محرومی حتی اگ رتبت تک رقمی بشه مگر پیام نور و آزا ...

یعنی من نه اینکه کلانرم مثلا ثبت نام کنم کلی مرخصی بگیرم ک سال دیگ برم    اینجوری    ولی کنکور بدم    نمیشه نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اخه فرهنگیانم میخواستم مجاز شدم ولی دعوت ب مصاحبه نشدم  مجبوری اینو قبول شدم ولی نمیخامش حال ...

خب شما ثبت نام کن و دانشگاتو برو

درحین دانشگات براکنکور هم بخون

سال بعد ک کنکور دادی اگ فرهنگیان مجاز شدی خب جریمه دانشگاتو میدی و انصراف میدی و میری فرهنگیان

واگه قبول نشدی فرهنگیان که چیزی رو از دست ندادی

بنظرم این بهترین راهشه

حالا بازم بپرس و یه تصمیم درست بگیر

خب شما ثبت نام کن و دانشگاتو برو درحین دانشگات براکنکور هم بخون سال بعد ک کنکور دادی اگ فرهنگیان م ...

میخوام اگ بشه نرم اونو   بشینم بخونم محکم   ولی ثبت نام کنم ی ترمو مرخصی بگیرم ک اگ قبول نشدم  برم اونو مجبوری

سال دیگ محروم نمیشم یعنی؟

ببین برای مرخصی باید بری اون دانشگاه ثبت نام کنی و بعد بگی که من بنا بر دلایلی نمی تونم یه ترم باشم و میخوام مرخصی بگیرم و فرم و این چیزا پر میکنی ...ولی من تا این جا اطلاع داشتم که اگه یه دانشگاه روزانه قبول شی و کنکور بدی فقط مجاز به انتخاب رشته دانشگاه آزاد و بدون ازمونا میشی  

اره دقیقا

خب ببینید عزیزم 

وقتی شما ثبت نام میکنی باید تمام اصل مدارک رو تحویل اون دانشگاه بدی 

و حالا مرخصی هم که بگیری مدارکت اونجا میمونه و اگه بخوای کنکور بدی باید تا قبل از 20 اسفند ماه از اون دانشگاه انصراف بدی و مدارکت رو تحویل بگیری وگرنه اگه مدارکت اونجا بمونه کنکور بدی و از دانشگاه انصراف نداده باشی بعدا مدارکت رو تحویل نمیدن و ضمنا روزانه هم به هیچ وجه نمیتونید برید مگر اینکه یک سال صبر کنید چون تا یکسال از روزانه محروم میشید 

اما اگر بخوای مرخضی بگیری و از ترم بعد بری کلاس آره اینو میتونی انجام بدی 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
خب شما ثبت نام کن و دانشگاتو برو درحین دانشگات براکنکور هم بخون سال بعد ک کنکور دادی اگ فرهنگیان م ...

آخه بدیش اینه باید تا اسفند انصراف بدن 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️