2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرمونمیدونم من برای لک آب پیاز+آب سیب زمینی+دوسه قطره آبلیمو  زدم جوشامم خوب شدن

من چندین سال خییییلی صورتم، بازوهام جوش میزنه..هر دکتری بگی رفتم😞😞

خییییلی ناراحتم...جای جوش هم خیلی دارم...

شما زیاد جوش میزدی؟؟؟

میشه بیشتر راهنمایی کنی

سونو هم رفتم😞 مشکلی ندارم

جوش خیلی بده ‌ .منم همینجورم هیچ مشکلی نیس ولی جوش دارم خوبم نمیشه. دکتر طب سنتی بهم گفت یکم تنبلی داری نمیدونم چطور فهمید آخه تو آزمایش و سونو چیزی مشخص نبود . چند تا دارو گیاهی هم بهم داد ولی شک کردم بهش که دروغ میگه دارو ها رو نخوردم😐

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
اره میگن مشکلی نداری😭 خیلی اذیتم روزی یکی دوتا جوش رو دارم

همین ماسکی که گفتم درست کن بزن ..صابون زردچوبه هم خوبه شبابزن .صورتتوچرب نکن موهاتم جمع کن اگه بلنده شبابباف نخوره به صورتت .. سفیداب وآبلیمو روقاطی کن توی حموم بزن .امیدوارم خوب بشی

اتوبوس اسم یه کتابه
جوش خیلی بده ‌ .منم همینجورم هیچ مشکلی نیس ولی جوش دارم خوبم نمیشه. دکتر طب سنتی بهم گفت یکم تنبلی د ...

خب میخوردی...شاید خوب بود

کل صورتم جای جوش😭😭😭 اخه چه گناهی کردم..دلم یه پوست صاف و خوب میخواد

خب میخوردی...شاید خوب بود کل صورتم جای جوش😭😭😭 اخه چه گناهی کردم..دلم یه پوست صاف و خوب میخواد

برو دکتر پوست راکوتان بده بخور . درمان آخر برا جوش راکوتان هست ولی باید زیر نظر دکتر بخوری آخه اگه بدون دستور دکتر بخوری برا کبد بده. منم تو فکرشم برم ولی فعلا نمیتونم یکم دستم خالیه پول ندارم🤦🏻‍♀️

✌نیام رو میسازم تک نفره😍