2777
2789

زنه مچ شوهرش رو گرفته که با یه دختر ۲۰ ساله  یکساله دوست بوده.شوهرش۳۸ و زنه۳۵

بعد فک کنین درحدی ک زنش به دختره پیام میده و دختره رو تهدید میکنه ک من میدونم با شوهرم دوستیو و میدمت ب پلیس و این حرفا...

بعد یه هفته نشده زن و شوهره رفتن مسافرت و تفریح استوری میزارن!!!!

چجوری فوری شوهرش رو بخشید؟

واقعا خیانت بخشیدن انقد راحته؟

این از اون ناقص العقل هایی هست که فکر میکنه دختره شوهرشو از راه به در کرده شوهرشم پاک و معصومه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما عددی نیستیم کسیو قضاوت کنیم 

حتما دلش اینجوری ایجاب کرده 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

نبخشیده ،ولی راهی نداره جز تظاهر کردن جلو ملت

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

سعی دارن روابط ترمیم کنن اما نمیشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عزیزم فکر می‌کنی الان کسایی که دارن با هم زندگی می‌کنند همشون خوش خوشانشونه توی سفر توی رستوران توی خرید.

هزار تا چیز از همدیگه دیدن خیانت احساسی خیانت جنسی

هنوز خیلی جوونی

Azar dey

این از اون ناقص العقل هایی هست که فکر میکنه دختره شوهرشو از راه به در کرده شوهرشم پاک و معصومه

آره زنش به دختره گفته بود دست از سر شوهرم بردار درحالیکه شوهره گفته بود مجرده و دختره رو وابسته کرده بود

چه طوری نداره وقتی انقدر کوته فکره که شوهر ۳۸ سالش رو هم سن یه پسر بچه ی ۸ ساله می بینه و فکر می کنه اغفال شده.الانم به خیال خودش میگه آخی طفلک شوهر مظلومم زنا فلان شدن اینو از راه به در کردن.

❤️❤️ 

خب زن بدبخت چیکار کنه لاقل بره پولهای شوهرش رو یه جور خرج کنه دلش خنک بشه و دهن بقیه رو ببنده وگرنه دلش خونه با طلاق هم چیزی درست نمیشه زندگی که درست کرده دودستی بده به یک دختر ۲۰ ساله و شوهر خری که انقدر شاسگوله که با سن خر شرک میگه مجردم و دختر گاگول تر که میگه آره 

بعد هم انکار یکی از موارد فرار از واقعیته