2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه لطفاااا

118 بازدید | 16 پست

سلام خانما

خواهشا میشه برای مامان شدن من ۵ تا صلوات بفرستید

دیگه خسته شدم

۱۹  ماهه تو اقدامم ولی نتیجه نمیگرم  مشکلی هم نداریم

خواهشا برام دعا کنید دلم گرفته

چه دعایی بخونم تا خدا حاجتمو بده  

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم...حاجتت روا❤

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

به نظر من بیخیال باشی زودتر به نتیجه میرسی،خودت رو اذیت نکن،خدا این بچه رو قسمت همه میکنه انشاا...

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !
فرستادم اما با این استرسا که داری نمیشی،یکم بیخیال باش دوستم۶سال دنبال هردکتر و هرکاری رفت تو اوج نا ...

میدونم استرس خوب نیست

ولی بخدا دست خودم نیست اصلا نمیتونم استرس مو کنترل کنم

نمیتونم بیخیال باشم

میدونم استرس خوب نیست ولی بخدا دست خودم نیست اصلا نمیتونم استرس مو کنترل کنم نمیتونم بیخیال باشم

خب اینجور هرماه عقب میوفته دفعه اولی که رفتم دکتر برا اقدام گفت برو بدون استرس اقدام کن هر ماه استرس داشته باشی عقب میوفته،اونم خیلی استرسی بود شدید

خب اینجور هرماه عقب میوفته دفعه اولی که رفتم دکتر برا اقدام گفت برو بدون استرس اقدام کن هر ماه استرس ...

ممنون دوست گلم

گفتنش راحته ولی وقتی میبینی بدون هیچ مشکلی اقدام میکنی و نتیجه نمیگیری حااااالت خراب میشه دیگه این موضوع یه لحظه هم از ذهنت بیرون نمیاد

خدااااااکنه هیچکس این حسو تجربه نکنه و هرموقع خواست خدا دامنش رو سبز کنه

ممنون دوست گلم گفتنش راحته ولی وقتی میبینی بدون هیچ مشکلی اقدام میکنی و نتیجه نمیگیری حااااالت خراب ...

انشااله هر وقت صلاح باشه خدا بهت میده ی کم بیخیال باش شوهرتم تقویت کن تا جهش اسپرم بهتر باشه،توی دوره تخمک گذاری بیشتر رابطه داشته باشین 

انشااله هر وقت صلاح باشه خدا بهت میده ی کم بیخیال باش شوهرتم تقویت کن تا جهش اسپرم بهتر باشه،توی دور ...

ممنون

شوهرم چی بخوره تا تقویت شه؟؟