سلام .من دیسک کمر دارم دکتر رفتم گفتن باید عمل شم یه دکتر رفتم دید گفت چون تک دیسکه کارش راحته اکثرا جراحا میگن باید عمل شی ولی ایشون بهم گاز ازون تزریق کردن حالم خیلی خوب شده بود کمی مراعات نکردم الان دردم شدید شده باوجود این همه ازم بچه میخوان چون چهارساله ازدواج کردم و بچه ندارم بخوام بازم بخاطر کمرم صبر کنم یه سال طول میکشه ایا توو نزدیک و اشناهاتون بودن کسایی که دیسک داشتن و باردارشدن و مشکلی برای مادر جنین پیش نیومده باشه من خیلی نگرانم اصلا توو حال و روز خوشی نیستم هم کمرم درد میکنه هم توو فشار بچه خواستنم😢😢😢😢😢😢😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دیسک شدید داشتم اوزون گفتن باید تزریق کنی نکردم تحقیق کردم مقطعی خوب میکرد درمان نبود.باردارم شدم درد شدید هنوز نکرفتم که زمین گیر شم نتونم بلند بشم ولی درد دارم هر شب از درد بیحال میشم کاریشم نمیشه کرد
خوب برو با دکتر زنان مشورت کن و هر چی دکترت گفت انجام بده. قرار نیست واسه بچه خواستن بقیه خودت رو از بین ببری. اگه درد مند بشی کی باید از بچه مراقبت کنه. پس الویت بزار سلامتی خودت که بعد بتونی بارداری راحت و سالمی داشته باشی و از بچه ات به خوبی مراقبت کنی
بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها