2777
2789

سلام .من دیسک کمر دارم دکتر رفتم گفتن باید عمل شم یه دکتر رفتم دید گفت چون تک دیسکه کارش راحته اکثرا جراحا میگن باید عمل شی ولی ایشون بهم گاز ازون تزریق کردن حالم خیلی خوب شده بود کمی مراعات نکردم الان دردم شدید شده باوجود این همه ازم بچه میخوان چون چهارساله ازدواج کردم و بچه ندارم بخوام بازم بخاطر کمرم صبر کنم یه سال طول میکشه ایا توو نزدیک و اشناهاتون بودن کسایی که دیسک داشتن و باردارشدن و مشکلی برای مادر جنین پیش نیومده باشه من خیلی نگرانم اصلا توو حال و روز خوشی نیستم هم کمرم درد میکنه هم توو فشار بچه خواستنم😢😢😢😢😢😢😢😢 

خدایا مرا آن ده که آن بِه....

اول مشکل کمرت رو حل کن بعد بچه دار شو 

فشار بارداری داغونت میکنه 

درد زیاد برای مادر باردار سمه، حتی ممکنه باعث زایمان زودرس بشه

مگه برا مردم زندگی میکنی که ازشون دستور میگیری 

خب برو عمل کن و دو سه ماه بعدش خوب خوب میشی بعد خواستی اقدام کن برا حاملگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیسک‌ شدید داشتم اوزون گفتن باید تزریق کنی نکردم تحقیق کردم مقطعی خوب میکرد  درمان نبود.باردارم شدم درد شدید هنوز نکرفتم که زمین گیر شم‌ نتونم بلند بشم ولی درد دارم‌ هر شب از درد بی‌حال میشم‌ کاریشم نمیشه کرد

خوب برو با دکتر زنان مشورت کن و هر چی دکترت گفت انجام بده. قرار نیست واسه بچه خواستن بقیه خودت رو از بین ببری. اگه درد مند بشی کی باید از بچه مراقبت کنه. پس الویت بزار سلامتی خودت که بعد بتونی بارداری راحت و سالمی داشته باشی و از بچه ات به خوبی مراقبت کنی

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  
من دیسک‌ شدید داشتم اوزون گفتن باید تزریق کنی نکردم تحقیق کردم مقطعی خوب میکرد  درمان نبود.بارد ...

ظماهم باید عمل میکردین یا دیسکتون از اونا بود که دردش کم بود؟

من دیسک دارم بیرون زدگی مهره هم دارم سه بار باردار شدم فقط چون سزارینی بودم بد بود بخاطر بی حسی تو ک ...

توو جاملگی دردتون بیشتر بود؟

اره همسایه ما دیسک داشت بچه دومشم باردارشد فقط استراحتش بیشتر بود وگرنه مشکلی نداشت

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
توو جاملگی دردتون بیشتر بود؟

من باید استراحت میکردم اما خودم رعایت نمیکردم چون تو خونه خودم نبودم وکارم زیاد بود درد داشتم بله 

قبل بارداری ورزش یوگا برو وتا اخر بارداری ادامه بده موثره 

من دیسک‌ شدید داشتم اوزون گفتن باید تزریق کنی نکردم تحقیق کردم مقطعی خوب میکرد  درمان نبود.بارد ...

توو استراحت مطلقین یا کاراتونو انجام میدین؟

من باید استراحت میکردم اما خودم رعایت نمیکردم چون تو خونه خودم نبودم وکارم زیاد بود درد داشتم بله&nb ...

یعنی دیسک شماهم باید عمل میشد و عمل نکردین باردار شدین؟دیسکتون توو کدوم مهره هاتون بود؟برا من ال۴ ال ۵ هست