2777
2789
عنوان

سلام خانوما خواهش میکنم یه لحظه تشریف بیارین😩😖😓😢

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 35 پست
اخه با کمرت چطوری؟

چی چجوری عزیزم؟طبیعی راحت ترم‌ سزارین  بی حس میکنن که خود اون یکی از عوارضش کمر درده میگن.من توقع بارداری نداشتم ولی شد دیگه کاری نمیشه کرد .اذیت میشم ولی نه اونقدر که شما میترسی .بیشتر از بقیه استراحت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی چجوری عزیزم؟طبیعی راحت ترم‌ سزارین  بی حس میکنن که خود اون یکی از عوارضش کمر درده میگن.من تو ...

ببخشید عذر میخوام یعنی ناخواسته باردار شدین؟بچتون ماله کدوم روزه؟چون من توو اقدامم این ماه فقط روز پانزدهم و شانزدهم نزدیکی داشتیم فک نمیکنم باردار بشم.میخوام ببینم روز چند باردار شدین 

خدایا مرا آن ده که آن بِه....
ببخشید عذر میخوام یعنی ناخواسته باردار شدین؟بچتون ماله کدوم روزه؟چون من توو اقدامم این ماه فقط روز پ ...

خیلی سوال سختی کردی چون نمیدونم😂😂😂اره عزیزم اون تایم ناخواسته بود اصلا فکر نمیکردم‌ باردار شم

خیلی سوال سختی کردی چون نمیدونم😂😂😂اره عزیزم اون تایم ناخواسته بود اصلا فکر نمیکردم‌ باردار شم

من توو اقدامم از ۱۴ ام هر ماه تا ۱۸ام نزدیکی داریم ولی اصلا خبری نیس

خدایا مرا آن ده که آن بِه....
من توو اقدامم از ۱۴ ام هر ماه تا ۱۸ام نزدیکی داریم ولی اصلا خبری نیس

خوب ببین تو‌تایم تخمک گذاریت بیشتر انجام بده ولی کلا جلوگیری نکن .من دو‌ماه قرص جلوگیری خوردم نصفه قطع کردم بدنم‌ ریخت بهم برای همین نفهمیدم کی باردار شدم