2777
2789
عنوان

گریه بیش از حد نوزاد

103 بازدید | 13 پست

دوستان نوزاد ۲۷ روزه ی من بیش از حد دو روزه گریه میکنه و فقط سینمو میگیره اروم میشه یعنی تن تن دهنشو باز میکنه و سینه میخواد و اطرافیانم همش میگن لابد شیرت کمه و گرسنس ک دائم گریه میکنه یا نداری ولی وقتی فشار میدم سینمو کلی شیر میاد و تعداد دفعات مدفوع ادرارشم خوبه دیگه دارم از سردرد و بیخوابی میمیرم یه دستشویی نمیتونم برم هیشکیم کمکم نمیکنه ن مادرم ن مادرشوهرم ب مامانم میگم میگه بگو مادرشوهرت بیاد کمکت ب مادرشوهرمم میگم میگه بگو مامانت بیاد بازم خدا خیر بده شوهرم ک شبا میاد یکم کمکم میکنه توروخدا تجربه مشابه دارید چیکار کنم لیا واقن از کم بودنه شیره یا چی؟:(

امضام نمیاد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تجربه من میگه تا بچه یه مشکلی نداشته باشه و اذیت نشه اذیت نمیکنه

حتما پیش یه متخصص اطفال خوب ببرش

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
عزیزم تجربه من میگه تا بچه یه مشکلی نداشته باشه و اذیت نشه اذیت نمیکنه حتما پیش یه متخصص اطفال خوب ...

بخدا دو سری بردمش معاینه کردن میگن چیزیش نیس ولی بازم میبرم

امضام نمیاد  
شیرم زیاد بالا میاره خودمم احتمال میدم

احیانا موقع شیر خوردن غر نمیزنه یا سرشو عقب نمیکشه یا بدنشو انحنا نمیده ؟؟؟ اینا از علائم رفلاکسه 

اما اگر زور میزنه و کبود میشه دلدردشه ک همون کولیکه .

غذاهای نفاخ نخور سردیجات و گرمیجاتت متعادل باشه چون دستگاه گوارش بچه ها خیلی حساسه!

بنظرم ضرر نداره یهشیر خشک براش بگیر یمدت کمکی بهش بده ببین گریه هاش کمتر میشه یانه پسر داداش منم تم ...

همیه ترسم همینه میترسم از اینکه شیر خشکی شه وضع مالیمون خوب نیس از پسش برنمیایم:((

امضام نمیاد  

ب دکترش گفتی شیر بالا میاره ؟؟؟ 

اگر شیر رقیق بالا میاره و تعداد دفعاتش بالاست حتما رفلاکسه اگر حالت پنیری میکنه مشکلی نداره 

تجربه منم ثابت کرده تا بچه ی چیزیش نباشه الکی گریه نمیکنه 

همیه ترسم همینه میترسم از اینکه شیر خشکی شه وضع مالیمون خوب نیس از پسش برنمیایم:((

عزیزم چیزایی که شیرت و زیاد میکنه بخور مثل رازیانه دلستر...آبگوشت. ..گریه زیاد بیشتر تواین سن از کولیک هست بهش کولیک ایز و پدی لاک بدی بهتر میشه انشاله

درضمن بیشترین سختی نوزاد همین دوسه ما نهایتش شیش ماهه اولشه و سعی کن خودت نگهش داری و ب کسی احتیاج نداشته باشی تا بعدا منتی هم سرت نباشه .

منم بچم ۴ ماهه شده خداروشکر گوش شیطون کر حالا خودم از پسش برمیام 

شوهرم خیلی کمکم میکرد اما بقیه ۱۰ روز بعد زایمانم تنهام گذاشتن.

شیرم زیاد بالا میاره خودمم احتمال میدم

رفلاکس داره بچه های رفلاکسی فقط میخوان یه چیز بمکن تا اسید معده بالا نیاد بنابراین همینجور سینه میمکن پستونک بده و شیر هم زیاد نده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹