2777
2789

سلام دوستان،همه جريان و اول ميگم اذيت نشين

پسرم ٢سال و يه هفته اش شده از چهارشنبه از شير گرفتمش،از سر كار اومدم ديگه ندادم يكي دوباري اومد و گريه گفتم اوخ شد بوسم كرد و رفت امروز ديگه بيخيال شده نميگه ولي بچه ام دو روز تب كرده يه ابريزش مختصر داشت كه قطع شد ولي الان هنوز تب داره،خوب غذا نخور تو اين دو سه روزي تا امروز از خواب بلند شد گفت آب!منم يه زره اب بهش دادم بالا آورد!!!اولين بار بود تو اين دو سال،بردمش بيمارستان دكتر عمومي ميگه ممكنه ويروس باشه شربت مترونيدازول رانتيدين و يه ضد تهوع داده من اول نميخواستم بدم،اومديم خونه يه ذره آب سيب و هويج دادم بهش قندش بياد بالا اخه بيحال بود دوباره بالا اورد!يه كم گذشت گفت غذاي خشك بدم چند تا لقمه نون و پنير خورد وحالش جا اومد،بعد با فاصله ضد تهوع و مترونيدازول و دادم،ديدم داغ هنوز تنش شياف استامينوفن گذاشتم براش الان خوبه خدارو شكر و خوابيده

خيلي نگرانم تبش يعني مال شير نخوردنش هست شوهرم ميگه دوباره بهش بده اما نميخوام از نو شروع كنم 

خودم كه داغونم دارم از درد سينه ميميرم

ميشه تجربياتتون و بگين 

ویروس گرفته دورش باید بگذره مایعات زیاد بده ضد تهوعم بده بالا نیاره واسه من یه امپول زد واسه بالا اوردنش خوب شد ولی تبش سه روز بود اسهالشم ده روز

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خيلي نگرانم تبش يعني مال شير نخوردنش هست شوهرم ميگه دوباره بهش بده اما نميخوام از نو شروع كنم  ...

سلام 

دوباره بهش نده، دوباره برای ترکش عذاب میکشه، حالا که عادت کرده به سینه نخوردن بزار همینطور بمونه، فقط شیرتو بدوش با استکان بده بخوره. 

سلام  دوباره بهش نده، دوباره برای ترکش عذاب میکشه، حالا که عادت کرده به سینه نخوردن بزار همینط ...

واي اره بميرم شب گريه ميكرد منم باهاش گريه ميكردم الان عادي شده براش فقط مياد روش ميخوابه اروم شه

بدوشم كه خشك نميشه باز شير توليد ميشه 

خيلي نگرانم تبش يعني مال شير نخوردنش هست شوهرم ميگه دوباره بهش بده اما نميخوام از نو شروع كنم  ...

تبش از شیر نیس ولی چون مریض اشتها نداره شبا تو خاب بده بهش گناه داره وقتی خوب شد دیگه نده ا

واي اره بميرم شب گريه ميكرد منم باهاش گريه ميكردم الان عادي شده براش فقط مياد روش ميخوابه اروم شه ب ...

منو همسرمم خیلی موقع شیر گرفتن پسرم عذاب کشیدیم، آخر به خودم گفتم همه آدمای کره زمین یه روزی از شیر گرفته شدن و فقط پسر من نیست، ولی به هر حال از شیر گرفتن، اولین مساله احساسی و جدایی از  وابستگیه که بچه باهاش روبه رو میشه و واقعا براشون سخته مخصوصا از نظر عاطفی، 

براش یه اسباب بازیه جدید بگیر تا چند روز سرش با اون گرم شه

ميترسم دوباره ول نكنه اخه خييلي وابسته بود 

ببین تلخک بگیر بزن به سینت من یک ماه از شیر گرفتم بچمو بزار بخوره تو خاب هیچی نمیشه به محضی که خوب شد از داروخانه تلخک بگیر بزن خودش عمرن دیگه بیاد طرفش منم بچم خیلی وابسته بود ولی تلخک خیلی کمکم کرد

منو همسرمم خیلی موقع شیر گرفتن پسرم عذاب کشیدیم، آخر به خودم گفتم همه آدمای کره زمین یه روزی از شیر ...

دقيقا منم همين و به شوهرم گفتم كل مردم دنيا شير خوردن و ول كردن پروسه اش بايد طي شه

فكر اسباب بازي هم خوب بود مرسي