2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵تا صلوات برات میگم انشالله ک بهتر بشی گلم برودکتر اول مشکلتو حل کن گم کم انشالله موهاتم برمیگرده منم موهام یکم میریزه تنبلی تخمدانم

برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی 
۵تا صلوات برات میگم انشالله ک بهتر بشی گلم برودکتر اول مشکلتو حل کن گم کم انشالله موهاتم برمیگرده من ...

عزیزم چند تا دکتر رفتم هیچ کدوم برام کاری نکردن،منم دیگه روحیه اش رو ندارم هر بار با هزار تا امید میرم دکتر ولی تاثیری نداره برام😢😢😢

آره عزیزم دقیقا استرس براش سمه،ممنون عزیزم مرسی چشم

خواهش میکنم گلم😍😍. نمی دونم ها به پوست تو هم خوبه یا نه. ولی من شبا ژل برگ آلوورا رو میزنم. صبحها بعضی مواقع نصف استکان عرق کاسنی با شاهتره میخورم. بازم اصلا اصلا نگران نباش درماتیت یه حساسیت سادست

خواهش میکنم گلم😍😍. نمی دونم ها به پوست تو هم خوبه یا نه. ولی من شبا ژل برگ آلوورا رو میزنم. صبحها ...

ممنون عزیزم چند ساده درگیرشم کلی دارو مصرف کردم ولی به این راحتی خوب نمیشه

منم یه مدت شرایط زندگیم خیلی پیچده و سخت شد. دکتر تا دیدم گفت حساسیت پوستیه و کل صورتت اگزما زده.  الان بش فکر میکنم باز خارش گرفتم.   بهم قطره بتامتازون زد.  همیشه استفاده میکردم.  الان اگه خارش داشته باشه میزنم

دنبال درمان هم رفتی.   عزیزم احتمالا پوستت عصبیه و استرس باعثه تشدیدش میشه

آره عزیزم کلی دکتر تو شهر خودمون و شهر دیگه رفتم دکترایی که همه تعریف میکردن ولی نتیجه ای نداشت آره واقعا بعد از این بیماری خیلی عصبی و بی حوصله شدم حوصله هیچ جمعی ندارم همش خودم رو تو تنهایی حبس میکنم اصلا یادم نیست آخرین بار کی آرایشگاه بودم از بس میخوام به این اون جواب بدم خسته شدم😭😭😭😭