2777
2789
ممنون عزیزم چند ساده درگیرشم کلی دارو مصرف کردم ولی به این راحتی خوب نمیشه

من کاملا درکت میکنم گلم. چون منم داشتم یه مدت و اونم شدید و تو صورتم هم بود😢😢.  ولی کنترلش کردم تقریبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم به منم بتامتازون دادن ولی بدتر شدم و ریزشم رو بیشتر کرد

اگه میتونی ترمیم کننده ی پوست مدیلن بگیر اونم عالیه برای التهابات پوستیه  و خشکی و سوختگی های پوست رو که در معرض نور خورشید باشه از بین میبره.  من واقعا راضیم ازش 

من کاملا درکت میکنم گلم. چون منم داشتم یه مدت و اونم شدید و تو صورتم هم بود😢😢.  ولی کنترلش کر ...

آره واقعا صورت خیلی بده چون تو دیده همش از میپرسن چرا صورتت اینجوریه یا وقتی باهم حرف میزنن نگاه ابروهام میکنند که ریخته یا نگاه صورتم میکنن و براشون سوال که چرا اینجوریه،رفته بودم عکاسی عکس پرسنلی بگیرم خانمه گفت غصه نخور خودم ابرو و صورتت رو تو عکس درست میکنم😭😭😭😭آتیش گرفتم یعنی

آره واقعا صورت خیلی بده چون تو دیده همش از میپرسن چرا صورتت اینجوریه یا وقتی باهم حرف میزنن نگاه ابر ...

ناراحت نباش عزیزم. واست از ته دلم دعا کردم. بازم بازم و بازم میگم شاد باش. باور کن شاد باشی خوب میشی

پوستم شوره و پوسته داره رو سطحش،کبودم میشه،مژه و ابروهام شوره و پوسته میزنه و خیلی زیادم ریزش داره

دختر برادرم اینجوری بود به دونه مژه هم براش نموند.   فقط دکتر لهش گفت روز چند بار با شامپو بچه بشوره.   خدا رو شکر کاملا خوب شد و مژه هاش برگشت.  الان بعد از ده سال بازم یکم ریزش پیدا کرده که باز داره میره دکتر 

عزیزم اعتماد به نفسم داغون شده از همه جمع ها فراریم از بس میخوام به این و اون جواب بدم

نیازی به جواب نیست .بلند بگو دیگه همینه که هست .طرف خودش هم لال میشه هم خفه.

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
نیازی به جواب نیست .بلند بگو دیگه همینه که هست .طرف خودش هم لال میشه هم خفه.

چی بگم والا،به همه چی کار دارن حتی ی آرایشگاه هم میرفتم آرایشگر آبروم رو جلو همه میبرد از بس میگفت وای چرا اینجوری هستی ابروت میریزه بعد موهای صورتت زیاد میشه وای چرا پوسته داری وای چرا جوش داری وای برو دکتر حتما،

من هیشکی رو ندیدم مثل تو باشه😢😢

بخدا اینقدر گفت که تا اومدم بیرون زدم زیر گریه،دیگه هم بعد اون پام رو تو آرایشگاه نذاشتم