2777
2789
عنوان

از دیروز به خون شوهرم تشنه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز مرد خوبی بوده گریه نشسته جواب نداده من جات باشم یه چایی براش میبرم از دلش در میارم

نه عزیزم دست روم بلند کرد، من کامل توضیح ندادم بقیش و تو پست های بعد گفتم

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

ببین همه ادما یه خصلتای بدی دارن یکی بد اخلاقه یکی تنبله یکی ام خسیسه ،خب باز خوبه که خونوادش ادمای خوبی ان اما بهشون چیزی نگو ببین مردا بعضی موقعها از رو شوخی میان میگن مثلا فلان خانمه رو تو خیابون دیدم مشکلاتت یه جوریه که میتونی حلش کنی بخدا خانمای اینجا بعضیاشون یه چیزایی میگن از شوهراشون که ادم دلش براشون میگیره که انقدر سختی میکشن،مثلا شوهرت دوست نداره خرج کنه صابونو یبار میخریدی دفعه بعدی برس میخریدی همه رو باهم نخر که مبلغ یهو زیاد شه  همه مردا که فرشته نیستن ،ادم وقتی خوشبخت میشه که قلقای مردشو دست بگیره

بشینید باهم حرف بزنید جمعه تونو حسابی خوش بگذره دیگه وقتی گریه نشسته یعنی اشتباهاتشو قبول کرده تو درو روش قفل نکن یه جودی برخورد کن که بگه من چقد بدی کروم ام زنم چقدر گذشت داره دعوا رو که زیاد کشش بدی بیشتر مقصر میشی

بشینید باهم حرف بزنید جمعه تونو حسابی خوش بگذره دیگه وقتی گریه نشسته یعنی اشتباهاتشو قبول کرده تو در ...

چشم عزیزم ،اما منتظر میمونم اگه اون اومد جلو نرم رفتار می کنم،اما خودم پا پیش نمیزارم

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.