2777
2789
عنوان

از دیروز به خون شوهرم تشنه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 38 پست
اخه میخوای چیو حلش کنی؟! مشکل خاصی این وسط نیست فقط گفتی خسیسه اینم کم کم خودت باید روش کار کنی مثلا ...

مشکلم بددهنی و بداخلاقیش ،سرهر چیز کوچیکی دعوا راه میندازه ،هر چی ازش میخوام میگه نه

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ،چون تمام بدیهاش و آوردم جلو چشش حرفام برلش سنگین بود دیگه از رفتاراش خسته شدم  همش غر ه ...

بیخیال دیگه هر چی که باید گفتی کش بدی حرفت بی ارزش میکنی. بذار بیاد خونه ولی حرف نزن اونم حرف زد جواب نده پسرت گناه داره پنج شنبه و جمعه تعطیله باباش خونست دعوا نشه. 

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
نمیدونم چرا جای تو احساس سبکی کردم

خودمم کیف کردم،گفتم دیگه اون دختر بچه شونزده ساله نیستم هر بلایی دلت بخواد سرم بیاری

جلوت وایمیستم به خاک سیاه میشینی

چ باحال عصبانی شدی و اون چ غیر باورنکردنی سکوت کرده

اصلا هم سکوت نکرد،خیلی هم وحشی گری کرد با مشت کوبید تو بازوم ،تهش که دید حرفام حقه و کم اورد گریه کرد

واقعا به نظرتون کوچیک اومد خسیسه،بد دهن، دست روم بلند کرده،بداخلاق،تنبل

با توجه به توضیحات اولت به نظرم کوچیک اومد. ولی اگر این چیزایی که داری میگیو داره نه باید اصلاح بشه

فقط اینو بگم که من با شوهرم چند بار تند رفتار کردم و پشیمونم تو اینکارو نکن اونجوری خودت میشی مقصر ماجرا