2777
2789
اعصابم خورد شد..مثلا این دکترا میخوان چیو ثابت کنن ؟ احمقا با جون آدم بازی میکنن وقتی نمیتونه طبیعی ...

زنداییم میشه خواهر شوهرش داییم و دختر داییش ازدواج فامیلی کردن

بعد زنداییم میگفت اونجا رو حرفش حرف نمیزنن بس که معروفه تو کرمان نمیدونم چرا اینجوری شد

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
بد جوری باید جواب بده ..جواب اون مادر ..جواب بچه ..جواب شوهر اون خانم ...و جواب خیلیای دیگه .. خبر ...

شوهر بیچارش تو این ۶ ماه پیر شد

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنداییم میشه خواهر شوهرش داییم و دختر داییش ازدواج فامیلی کردن بعد زنداییم میگفت اونجا رو حرفش حرف ...

کاش نیومده بودم تو این تاپیک افسردگی دارم اعصابم خورد شد ..😭😭😭😭

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
کاش نیومده بودم تو این تاپیک افسردگی دارم اعصابم خورد شد ..😭😭😭😭

ببخشید اذیت شدی عزیزم

واقعا سخته..ی طرف دختره که بی‌مادر شده.ی طرف همسرشو از دست داده.خدا صبرشون بده

بیچاره دو بار سقط کرده بود اینقد خوشحال بود که این بچه سالمه بیخبر از سرنوشت خودش بود

بیچاره دو بار سقط کرده بود اینقد خوشحال بود که این بچه سالمه بیخبر از سرنوشت خودش بود

وایییییی چ سرنوشتی😭😭😭😭😭😭

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

وقتی پسرم گفت دیگه نیا منو ببین 😢

وقتی بهم خبر دادن که داداشم ام اس گرفته😢

وقتی پسر خواهرم واسه همیشه رفت اسپانیا آخه با هم همبازی بودیم 

وقتی خبر تصادف خیلی بد داداشم رو بهم دادن.  منو داداشم دوقلوییم.  همون لحظه که تصادف کرد من تو جریان نبودم و کسی تا روز بعدش بهم نگفته بود .من تهران نبودم شمال بودم.  شب بود و منم تو خواب یهو پاشدم و به همسرم گفتم دلم ریخت فکر کنم میلاد چیزیش شد و اونم مسخره م کرد و گفت بخواب دیوانه بعد فرداش گفتن تصادف خیلی بدی کرده

وقتی پسرم گفت دیگه نیا منو ببین 😢 وقتی بهم خبر دادن که داداشم ام اس گرفته😢 وقتی پسر خواهرم واسه ...

واااییی عزیزممم..چ اتفاقای تلخی😔😔😔😔😔

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃