2777
2789
منم شرايطتو دارم كمو بيش تو شهر غريبم افتادم شوهرمم پشتم خالي كرده

يعني انقدر تنهايي بده ك نگو

سرگرميم شده هي بوم واتس ابم ببينم كي عكس پروفايل عوض كرده

بيام ني ني سايت وگاهي تلگرام

خيلي بده

باردارام هستم جاي هم نميرم منطقمون گرمه

گرما واسم خوب نيست

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
نه هيچ وقت يادت نميره من الان بهد ده سال دوتا ازدواجم داشتم الانم بچه دارم ولي باز يادم نرفته بعضي ش ...

وابستگی ب شخصی و دوست داشتنش سخت از یاد آدم میره

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هيچ وقت يادت نميره من الان بهد ده سال دوتا ازدواجم داشتم الانم بچه دارم ولي باز يادم نرفته بعضي ش ...

وای چقد سخته 😔😔😔

خودمون تو ذهنمون گندشون میکنیم اخه 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
ببخشید میپرسما اگه دوست داشتید جواب بدید  اونی که قبل همسرتون دوست داشتیدو فراموش کردید ؟ الان ...

نه اصلا فراموش نکردم ۱۰سال گذشته ولی هنوزم گریه میکنم هنوزم میبینمش از دور عینه روز اول قلبم تند میزنه متاسفانه بدترین درده

يعني انقدر تنهايي بده ك نگو سرگرميم شده هي بوم واتس ابم ببينم كي عكس پروفايل عوض كرده بيام ني ني س ...

کاش بتونی حداقل تو خونه یه سرگرمی برای خودت جور کنی

کاش بتونی حداقل تو خونه یه سرگرمی برای خودت جور کنی

نميدونم انشالله

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
نه اصلا فراموش نکردم ۱۰سال گذشته ولی هنوزم گریه میکنم هنوزم میبینمش از دور عینه روز اول قلبم تند میز ...

وای چقدر سخت ، من اصلا نمیتونم ازدواجم کنم به خاطر این 

حس میکنم فقط اونو دوس دارم ، هیچکس به دلم نمیشینه 😔

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
اشک ناراحتیم وقتی بود که از عشقم به اجبار جدا شدم. اشک شوقم وقتی بود که صدای قلبه بچمو شنیدم هیچوقت ...

منم روزای جدایی چقد گریع کردم...اه پشت سرم تیر میکشه از فکر کردن بعش...

روزی که رفتم بیمارستات

روزی که قرار داشتیم روزی که کلا جدا شدیم.

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
همین دو روز پیش بود، وقتی فهمیدم زنبور داداشام و بابام رو نیش زده. بابام 23تا،داداش اولیم 6تا،داداش ...

منو یه بار یدونه زنبور نیش زد دوروز کامل گریه کردم😑😑😑😑😑هیچکس جرئت نمیکرد نزدیکم بشه..هنوزم جاش مونده رو دستم😐😐😐😐

يعني انقدر تنهايي بده ك نگو سرگرميم شده هي بوم واتس ابم ببينم كي عكس پروفايل عوض كرده بيام ني ني س ...

انگار همزاد مني😓منم باردارم هوا اينجا خوبه ولي شوهرم نميزاره خيلي از خونه بيام بيرون حتي براي پياده رويهاي اين ماه اخري اگرم بزاره يا هي ميگه برگرد يا هي زنگه يا كلي بازجويي من تنهام با يه مريض رواني  كاش اهل برنامه و كاري هم بودم از شغل دولتيم بخاطرش استعفا دادم از درسم مجبور شدم بزنم از فرصتهام از خونوادم باهاش اومدم شهر غريب كه پيشرفت كنه به ارزوهاش برسه اما غافل از اينكه من فقط پله ايي براي موفقيت اون بودم 

اون شيفته ي يه دختر پر انرژي و مستقل و شاد شده بود ولي دلش يه زنه خونه داره كور و كرو لال ميخواست و با خودخواهي تمام بهش دست پيدا كرد 

ديگه توان جنگيدن ندارم دلم خيلي پره