2777
2789
خبر مرگ عزیزان بعدش واسه اون دختر بچه های که تو پیش دبستانی تو زاهدان سوختن زجه زدم از ته دل

عزیزم همین  آتش سوزی چن سال پیش تو شهر ما هم اتفاق افتاد. اونموقع بچه ها ابتدایی بودن. الان دانش آموز شوهرم هستن. گاهی عکساشون میبینم خیلی ناراحت میشم. 

خداروشکر..چرا خبر نداشتی؟؟

نامزد بودیم قرار بود بریم خرید یهو فرداش زنگ زد گفت من تهرانم نمیشه بریم خرید گفتم چرا یهو رفتی تهران گفت بابا واسم وقت دکتر گرفته گفتم باشه نگگگگگگگگو قلبش شدید درد گرفته اینا سریع بردن تهران. فردا ظهرشم گفت من باید برم اکو و ازمایش گوشیمو خاموش میکنم نگران نشو .چننننندساعت طول کشید خیلی نگران شدم رفتم خونشون مامانش گفت امروز ظهر عمل کردن قلبشو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییییی😨😨😨😨عجب دکتر نفهمی بودهه

نامرد اصن حرف حالیش نبود

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
نامزد بودیم قرار بود بریم خرید یهو فرداش زنگ زد گفت من تهرانم نمیشه بریم خرید گفتم چرا یهو رفتی تهرا ...

خداروشکر که الان خوبه حالش😊😊

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
نامرد اصن حرف حالیش نبود

خیلی ناراحت شدم زدم گوگل خبرش رو خوندم 😢😢..لعنت به همچین دکتر احمقی ..قطعا باید اون دنیا جواب بده .‌

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
دیشب شام غریبآن شوهرش با بچش رفته سر خاکش شمع روشن کرده بود بعد لایو گذاشت تو اینستا دیشب باز من گر ...

وایییییییی 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلییییی راحت شدمم..چقدم ماشالله نازه بچه.

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
وایییییییی  😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلییییی راحت شدمم..چقدم ماشالله نازه بچه.

خیلی بیچاره وقتی بزرگ شه بفهمه مامانش بخاطر اون مرده چه عذابی بکشه

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
خیلی ناراحت شدم زدم گوگل خبرش رو خوندم 😢😢..لعنت به همچین دکتر احمقی ..قطعا باید اون دنیا جواب بده ...

الهی به حق همین شبا لعنت شه که یه بچه رو بی مادر کرد😢

بمیرم واسه اون بچه ...دکتره انسان نبوده عوضی

نه آشغال اسمش ایراندخت مهری ماهانی هست

الهی به حق همین شبا لعنت شه که یه بچه رو بی مادر کرد😢

اعصابم خورد شد..مثلا این دکترا میخوان چیو ثابت کنن ؟ احمقا با جون آدم بازی میکنن وقتی نمیتونه طبیعی یعنی نمیتونه ..انگار زوره ..لعنت به اونی که گفت طبیعی اجباریه 

بیچاره بچه😭😭😭😭😭😭😭

😢

نه آشغال اسمش ایراندخت مهری ماهانی هست

بد جوری باید جواب بده ..جواب اون مادر ..جواب بچه ..جواب شوهر اون خانم ...و جواب خیلیای دیگه ..

خبر مرگش با این دکتر شدنش