2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدید چی بوده میخوام دانلود کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 105 پست
اینا جالب بود،از همه ژانریم بود،پس ترسناک نمیگم که بتونی بخوابی😂😂😅 About time The choice این فی ...

اتفاقا ترسو نیستم

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

imitation game چیه موضوعش؟ 

وای عالیه درباره یه داستان واقعی توی جنگ جهانیه

که یه دانشمند با علمش نتیجه جنگو عوض میکنه

این موضوعم سالها جزو اسرار بوده  کسی نمیدونسته

فک کنم ۵۰ ساله فاش شده

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
سومی همین خواب عمیق درباره چیه

خانومی که تو یه ساختمونی زندگی میکنه هر شب احساس میکنه تو خواب براش اتفاقاتی میوفته. و خوابش هم خیلی عمیق شده. ترسناک و تخیلی نیست. معماییه.

آینده حتما" زیباست.🥰
وای عالیه درباره یه داستان واقعی توی جنگ جهانیه که یه دانشمند با علمش نتیجه جنگو عوض میکنه این موض ...

آره رفتم دیدم استوریشو  تو imdb داستان واقعی تورینگه. مخترع کامپیوتر و ماشین تورینگ داستانشو میدونم رمز گشایی میکنه کد های نازی ها رو . اسم فیلم رو نمیدونستم. مرسی. 

آینده حتما" زیباست.🥰
خانومی که تو یه ساختمونی زندگی میکنه هر شب احساس میکنه تو خواب براش اتفاقاتی میوفته. و خوابش هم خیلی ...

ممنون

رفتم داستان اصلی اون فیلم امریکن کرایمو خوندم اصن گریم گرفته شدید. فک نکنم طاقت دیدن فیلمشو داشته باشم

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
ممنون رفتم داستان اصلی اون فیلم امریکن کرایمو خوندم اصن گریم گرفته شدید. فک نکنم طاقت دیدن فیلمشو د ...

من تا یه ماه کارم گریه بود. وحشتناکه البته تو فیلم صحنه ی ناراحت کننده ای نداره خیلی. بیشتر تلقین میکنه که این اتفاقا داره میوفته وگرنه اینکه واضح نشون بده نیست. ولی چون واقعیه آدم قلبش درد میگیره .   

آینده حتما" زیباست.🥰
من تا یه ماه کارم گریه بود. وحشتناکه البته تو فیلم صحنه ی ناراحت کننده ای نداره خیلی. بیشتر تلقین می ...

یعنی چی تلقین میکنه

شنیدم یه فیلم ساختن همه شکنجه هارو واضح نشون میده

اره واقعا عکس واقعیشو دیدم حالم بد شد

از همه بدتر اینکه اون روانی بهش عفو خورد و ازاد شد

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
یعنی چی تلقین میکنه شنیدم یه فیلم ساختن همه شکنجه هارو واضح نشون میده اره واقعا عکس واقعیشو دیدم ح ...

تعریف میکنه مثلآً میگه سیگار روش خالی میکردن سیگار رو نشون میده بچه ها رو نشون میده خاموش کردن رو نشون نمیده. میگه خواهرش شکنجه اش میده خواهرش میاد با شلاق فک کنم بعد اینم سرشو تکون میده ( یعنی بزن ) بعد دیگه نشون نمیده صداش میاد اینطوریه. میگم واضح خیلی صحنه ای نداره. یا تعریف میکنه رو فیلم. اصلآً در حد واقعیش نیست تو فیلم. آره عفو خورد تازه یکی از پسراش عضو کنگره آمریکا شد. همشون آزاد شدن. 

من خودم اصلآً فیلم هایی که توش شکنجه رو واضح نشون میده خوشم نمیاد. به نظرم زیادی خشنه.

ولی قبول داری اینکه قانون رو اصلاح کردن خیلی مفید تر بود از اینکه همشونو اعدام میکردن؟ کاش تو ایرانم بعد از تمام این اتفااقیی که میوفته که خیلی بعضیاش دردناکه درناک تر از این فیلم چون از ظرف پدر و مادر واقعیه یه قانون خوب حمایتی تصویب میکردن.

آینده حتما" زیباست.🥰