2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدید چی بوده میخوام دانلود کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 105 پست
خیلی عالی دوبله فارسی ان یا زیر نویس؟

من فیلم دوبله نمی بینم!

تو هم دوبله نبین، حیفه😊

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میوه ممنوعه و نهنگ ابی ، قسمتاشون زیاد رفتن  رقص روی شیشه فصل اولش تموم شده فیلم سینمایی ه ...

نهنگ ابی که دوست نداشتم تا سه قسمتش دیدم میوه ممنوعه خوبه؟

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 
موضوعش خوبه؟

اجتماعیه پسره هست ک پدرش زندان وضع مالی خوبی ندارن با معشوقش بهم میزنه خودشو میفروشه ب دختر عمو باباش ک وضع توپیم داره از قضا با خونواده این پسره هم سالیان ساله فطع رابطه هستن

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
اجتماعیه پسره هست ک پدرش زندان وضع مالی خوبی ندارن با معشوقش بهم میزنه خودشو میفروشه ب دختر عمو بابا ...

چه گره کوری 

مرسی بابت راهنمایی ات کنجکاو شدم دانلود کنم

نهنگ ابی که دوست نداشتم تا سه قسمتش دیدم میوه ممنوعه خوبه؟

نمیدونم اسمشممنوعست یا میوه ممنوعت فراموش کردم 

رالی ایرانیم هست که  مسابقست بین بازیگرا ولی خوبه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
جدی از چه لحاظ دوبله نبینم؟

از لحاظ سانسور!

اون حسی که زبان اصلی منتقل میکنه دوبله منتقل نمیکنه

من که اینطورم

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
نمیدونم اسمشممنوعست یا میوه ممنوعت فراموش کردم  رالی ایرانیم هست که  مسابقست بین بازیگرا ...

هااااا ممنوعه عالی بود دو فصلش کامل دیدم

از لحاظ سانسور! اون حسی که زبان اصلی منتقل میکنه دوبله منتقل نمیکنه من که اینطورم

اره راست میگی ضمن اینکه فیلم هایی که سانسور نمیشن و دوبله هم هستن زیاد دوبله اش به دلم نمیشینه

هااااا ممنوعه عالی بود دو فصلش کامل دیدم

پس مانکن رو هم از دست نده

از لحاظ سانسور! اون حسی که زبان اصلی منتقل میکنه دوبله منتقل نمیکنه من که اینطورم

معلومه فیلم بازی فیلم دیگه ای به ذهنت نمیرسه