2777
2789
عنوان

بیهوشی با بنزین😖

95 بازدید | 14 پست

دوستان مسئله مرگ و زندگی ی آدمه

دوستم چند ساعت پیش زنگ زده خودش خونشون اردبیله خونه عمش تهران. این رفته خونه عمه برا درس خوندن و دانشگاه. پسر عمه ک ۲۵ سالشه اینو برده ی جایی زندونی کرده ولش نمیکنه هیچکس هم خبر ندارع ازش نمیزارع دختر داییه بره

با گوشی پسر عمش زنگ زده ک بهم ی راهکار بده اینو بیهوش کنم فرار کنم برم

میگه اینجا فقط بنزین هست پرسید میشه با بنزین بیهوش کرد میگه حداقل ۱۴ ساعت اینا بیهوش باشع ک من رفتم در جا نیاد دنبالم حداقل ۱۴ ساعت اینا بیهوش باشع ک من برسم شهر خودمون

تورو خدا اگ چیزی میدونید بگید دوستم کلا ۱۷ سالشه

کسیم ازش خبر ندارع مریضه دختر بیچاره شماره کسیم جز من حفظ نبوده پسره هم ورداشته هر چی شماره داشته پاک کرده ک این نتونه ب کسی زنگ بزنه

من خودم خوندم ک میگن با بنزین میشه بیهوش کرد ولی چجوری و چ شکلی نمیدونم

اگ میدونید تورو خدا بگید من کمکش کنم

جونش در خطره

من تا نصفه خوندم سوال برام پیش اومد چرا به پلیس زنگ نزده به شما زده چرا به خانوادش زنگ نزده به شما زده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم

ولی از یکی شنیدم اگه آدم دو تا شقیقه های یکیو فشار بده طرف بیهوش میشه ممکنه ب هوشم نیاد

ولی بهش نگو تو رو خدا

یه وق گناهش پای من میشه

برا اطلاعات خودت گفتم

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

من تا نصفه خوندم سوال برام پیش اومد چرا به پلیس زنگ نزده به شما زده چرا به خانوادش زنگ نزده به شما ز ...

میگم مریضه طفلک شماره یادش نمیمونه بعدم پسره برداشته همه شماره ها رو حذف کرده ک نتونه ب کسی زنگ بزنه دختره حالا چجوری شدع ب من زنگ زده

فک نکنمولی از یکی شنیدم اگه آدم دو تا شقیقه های یکیو فشار بده طرف بیهوش میشه ممکنه ب هوشم نیادولی به ...

ن عزیزم گناهش پای من شما چرا ناراحت میشی

بحث زنده موندن خودشه

بهم میگفت پسر عمش شیش میزنه عقل درست حسابی ندارع من باور نکردم تا الان

ن عزیزم گناهش پای من شما چرا ناراحت میشی بحث زنده موندن خودشه بهم میگفت پسر عمش شیش میزنه عقل درست ح ...

یه لوکیشن ب شوهر عمش بفرسته خب

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

نمیدونم اصن تو چ شرایطی هستاز اون موقع ب بعد هم چند بار زنگ زدم خاموش بود

واااای بنده خدا

شاید فرار کرده گوشیشم خاموش کرده

عزیز جان درخواست دادم قبول میکنی؟ میخام پیام بدم باید اول قبول کنی

قبول کردم گلم