2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدید چی بوده میخوام دانلود کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 105 پست
عشقولانه، تریستان و ایزولد رو حتما حتما ببین من 5 بار دیدمش عاااالیه

حتما میبینمش اگه اینقدر جذابه که پنج بار دیدیش

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Lion  (من اینو خیلی دوست داشتم) Life of p The fault of our stars Breaveheart Me before you ...

وای مرسی چقدر زیاد معرفی کردی سعی میکنم دانلودشون کنم

مرسییی

متری ۶.۵

Before i.  fall

Me before you

Fist fight

Taken1,2,3

Avengers

Why him?

وای جدیدا خیلی فیلم دیدم😂😂🙈چی میخوای اخه

ترسناک،اجتماعی،کمدی،خانوادگی،درام

کدوم؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
دیوانشم پریشب میخواستم بازم ببینم که وقت نشد 😂

مثل من که کتاب رمان همخونه و من پیش تو رو خوردم دیگه بسه که خوندمشون کتاباش خمپاره خورده ان

متری ۶.۵ Before i.  fall Me before you Fist fight Taken1,2,3 Avengers Why him? وای ...

برام خیلی فرق نمی کنه میدونی من شبا بی خواب میشم باید فیلم ببینم تا خوابم ببره فقط موضوعش جالب باشه 

مثل من که کتاب رمان همخونه و من پیش تو رو خوردم دیگه بسه که خوندمشون کتاباش خمپاره خورده ان

من از من پیش از تو خوشم نمیاد اگه اهل کتابی بادبادک باز، هزار خورشید تابان و ندای کوهستان رو بخون، من اهل کتاب نیستم ولی عااااشق این یه تام 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
من از من پیش از تو خوشم نمیاد اگه اهل کتابی بادبادک باز، هزار خورشید تابان و ندای کوهستان رو بخون، م ...

بادباک باز خوندم فیلمش هم دیدم جونم در اومد تا کتابش تموم شد

چرا فیلم خوب خیلی دیدم Old boy Inception  جزیره شاتر Memento Dream house  Amellie ...

سلیقت تقریباً مثه منه.   
اینا رو هم ببین : handmaiden
memory of murders
sleep tight 

american crime  هم جالبه داستان واقعی یه جنایت تو آمریکاست که باعث شد قانون حمایت از کودکان تو آمریکا تصویب بشه.

آینده حتما" زیباست.🥰
بادباک باز خوندم فیلمش هم دیدم جونم در اومد تا کتابش تموم شد

عه منم فیلمشم دیدم خییییلی دوس دارم داستانشو اون دوتا کتاب دیگه هم خالد حسینی نوشته هزار خورشید تابان هم محشره

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
برام خیلی فرق نمی کنه میدونی من شبا بی خواب میشم باید فیلم ببینم تا خوابم ببره فقط موضوعش جالب باشه& ...

اینا جالب بود،از همه ژانریم بود،پس ترسناک نمیگم که بتونی بخوابی😂😂😅

About time

The choice این فیلمه اصن خیلی رمانتیک بود😍

Deadpool

علاالدین😅

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖