2777
2789
عنوان

فرزند خوانده، دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 59 پست
چه حیف که همه اینجوری نیستن از خودمون شروع کنیم بد نیست تغییر دید ما شاید باعث بشه نسل بعدی اینقدر ...

عزیزم میشه روندش رو توضیح بدی ؟ برای یکی از نزدیکانم میخوام . چقدر طول کشید ؟ کارای قانونیش چطوریه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

آره از سلامتی هم میترسم 

ما یکی ازاشناهامون آوردن بعد چند وقت فهمیدن بچه مشکل قلبی داشت بندگان خدا نزدیک ۵ ۶ عمله ازش میکنن

بیچاره ها خیلی دارن عذاب میکشن

هرچند آدم معلوم نیس بچه خودش سالم باشه یا نه 

ولی نمیدونم چرا اینکارارو با مردم میکنن خب لااقل مطمئن باشم ازبچه ای

چون اون خانواده هم با هزار امید می‌خوان ببرنش

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه روندش رو توضیح بدی ؟ برای یکی از نزدیکانم میخوام . چقدر طول کشید ؟ کارای قانونیش چطوریه

عزیزم من سال 91 تشکیل پرونده دادم

الان یکم قوانین فرق کرده

اگر تماس بگیرن بهزیتی کامل براشون توضیح میدن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

لباس فروشیه مگه

نه اما الان بهزیستی بودم یه خانم سن بالایی یه بچه 4 ساله بهش داده بودن بچه خیلی سبزه بود، سیاه و عینکی . با خودم گفتم نمیتونم نه اصلا نمیتونم هر بچه ای به دل خودمم نمشینه 

میشه بیشتر توضیح بدی؟ خواهش میکنم از چه نظر 

اولا من الان متوجه شدم ک خودتون انتخاب نمیکنید بچه رو 

پس اگه مریض بود چی ؟؟تو ماه عسل دیدی ی پدرو مادر رفتن از پرورشگاه بچه اوردن بعد بچه معلول بود الان پسره بزرگ شده بودا بعد پدره میگف رفتیم گفتیم مشکل بچه رو گفتن اشکال نداره ممنون ک تا الان بزرگش کردین بیاین اگه خواستین دوباره برش گردونید ب پرورشگاه:| همه ی جوانب رو در نظر بگیر اگه بچه مریض بود چی؟میتونی از بچه ای ک مریضه پرستاری کنی اونم با این اوضاع مملکتو درامدو هزینه ها؟؟بعد اگه پشیمون شدی برش گردونی میدونی چ ضربه ای ب خودتو اون بچه میزنی دوما حالا بچه سالم بود اطرافیانو میتوای چیکار کنی اون بچه ب هر حال بزرگ میشه کوچکترین بدی بکنین در حقش میگه اره چون پدر مادر واقعیم نبودین اینکارو کردین در حقم سوما بعدا بفهمه پدر مادرش نیستین خیلی داغون میشه ب نظرم نکن این کارو یا اومدیمو چن سال بعد پدر مادر واقعی بچه اومدن پی بچه شون 

بی دردسر زندگیتو بکن ایشالله دامنت سبز میشه ....

نه اما الان بهزیستی بودم یه خانم سن بالایی یه بچه 4 ساله بهش داده بودن بچه خیلی سبزه بود، سیاه و عین ...

عزیزم شما پی این کارو نگیر

اصلا طرز فکرت به درد یه همچین پروسه ای نمیخوره

سیاه و عینکی؟؟؟؟؟؟؟  

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

نه اما الان بهزیستی بودم یه خانم سن بالایی یه بچه 4 ساله بهش داده بودن بچه خیلی سبزه بود، سیاه و عین ...

با این روحیه ای ک داری اصلا و ابدا نرو سراغ همچین کاری 

بچه ها مریضیشون رنگ پوست شکل قیافه شون دست خودشون نیست ک هم اونو داغون میکنی هم خودتو ....

اولا من الان متوجه شدم ک خودتون انتخاب نمیکنید بچه رو  پس اگه مریض بود چی ؟؟تو ماه عسل دیدی ی ...

چند سال باید بگذره تا همچین طرز فکرایی ازین مملکت بره  

اولا من الان متوجه شدم ک خودتون انتخاب نمیکنید بچه رو  پس اگه مریض بود چی ؟؟تو ماه عسل دیدی ی ...

دامنم سبز نمیشه اما از بی روح بودن زندگیم هم خسته شدم، حرفهات رو قبول دارم اما میگم یعنی یه بچه سالم هم نمیتونه نصیب من بشه؟ به دلم بشینه؟ حرف مردم ارزشی نداره برام تا حالا هم خیلی چیزها شنیدم 

عزیزم شما پی این کارو نگیر اصلا طرز فکرت به درد یه همچین پروسه ای نمیخوره سیاه و عینکی؟؟؟؟؟؟؟ &nbs ...

آره بود همه اونجا متوجه شدن حتی میگفتن عین خارجی ها میمونه حتی خانومه خودش گفت اولش که آوردن از این سیاهتر بود امت من قبولش کردم 

آره بود همه اونجا متوجه شدن حتی میگفتن عین خارجی ها میمونه حتی خانومه خودش گفت اولش که آوردن از این ...

میدونم بود ولی منظورم اینه چه اهمیتی داره

این طرز فکر اصلا درست نیست

قیافه ی بچه در این حد برات مهمه عجب ....

نمیگم زیبا باشه معمولی و دل نشین، من خیلی سختی کشیدم خیلی داستان ها از سرم گذشته الان یعنی حق داشتن یه بچه دلنشین رو ندارم؟