2777
2789
عنوان

فرزند خوانده، دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 59 پست
چرا؟ 

اکثرشون سلامت جسمی هم نیستن 

بعد بقول خودت چندسالم طول می‌کشه که یه بچه بدن 

بعدا هم مردم هی می‌خوان بهش بگن جریان رو و....

می‌دونم خیلی سخته خدا ایشالا تو دلت یه معجزه بذاره 

ولی بنظر من اینکارونکنی بهتره

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای پرورشگاه به دوست و فامیل بسپرین دوروبرشون کسایی هستن که بچه سرپرست نداره یا نوزاد دارن میخوان طلا بگیرن البته به همین راحتی پیدا نمیشه ولی دوروبرم چن نمونه دیدم اینجوری بچه گرفتن یکی نوزاد چهل روزه یکی هم بچه زیر یکسال

شبنم از قبیله باران سابق هستم 

ولی اگر اعتماد به نفس نداری و به خاطر حرف مردم زندگی میکنی نکن این کارو

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
چون دختر بود طول کشید؟ الان از بهزیستی اومدم گفتن اگه پسر بخوای یکسال تا یکسال و نیم طول میکشه 

بله دختر هست

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
نه بهزیستی معرفی میکنه ولی اگر به هر دلیلی به دلت نبود میتونی منتظر معرفی بعدی باشی

شوهرم هر بچه ای رو نمیتونه بپذیره کاش میشد انتخاب کرد از دو تا سه نفر یکیو هر کدومش به دلمون نشست 

همه مثل فامیل و اطرافیان شما بادرک و شعور نیستن  چند وقت طول کشید تا دادن بهتون

چه حیف که همه اینجوری نیستن

از خودمون شروع کنیم بد نیست

تغییر دید ما شاید باعث بشه نسل بعدی اینقدر با فرهنگ پایین نباشن

عزیزم ما چند مورد تو اقوام داشتیم

یکیشون متاسفانه مشکل داشت فک میکنم دچار اتیسم بود خیلی اذیت کرد

ولی دومورد دیگه الان جوون شدن و هر کدوم یه کاره ای 

همه هم دوسشون دارن هیچکس به چشم دیگه ای بهشون نگاه نمیکنه و همیشه قربون صدقشون میرن

خیلیم خوشگلن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
خودتون انتخابش کردین؟ 

عزیزم ادم بچه ی خودشم انتخاب نمیکنه که 😐 بچه ت دنیا بیاد مثلا زشت باشه کم مو باشه چشماش خدای نکرده مشکل داشته باشه ، ناشنوا باشه و ...‌ میتونی بگی نمیخوامش ؟ 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

شوهرم هر بچه ای رو نمیتونه بپذیره کاش میشد انتخاب کرد از دو تا سه نفر یکیو هر کدومش به دلمون نشست&nb ...

لباس فروشیه مگه

عزیزم ادم بچه ی خودشم انتخاب نمیکنه که 😐 بچه ت دنیا بیاد مثلا زشت باشه کم مو باشه چشماش خدای نکرده ...

احسنت