2777
2789
عنوان

فرزند خوانده، دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 59 پست
دکتر که بردین بچه رو آزمایش ژنتیک هم داد؟ 

همه مدل ازمایشی دادیم

اصلا اگر گواهی سلامت نبری برای بهزیستی بهت حکم نمیده

بعد از معرفی بچه وقت داری هرجا بابت سلامتی میخوای ببریش و گواهی سلامت بیاری برای بهزیستی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
دامنم سبز نمیشه اما از بی روح بودن زندگیم هم خسته شدم، حرفهات رو قبول دارم اما میگم یعنی یه بچه سالم ...

پدرم ی کارگر داره خیلی وضعشون بده شیش تا بچه داره خواهرزنش خیلی خیلی پولدار بودن بعد اوناهم بچه دار نشدن 

کارگر پدرم یکی از بچه هاشو وقتی ب دنیا اومد داد ب خواهر زن اوناهم ی خونه برای اینا خریدن 

این کارم ریسکش بالاس ولی ن ب بالایی ریسک اوردن بچه از پرورشگاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم زیبا باشه معمولی و دل نشین، من خیلی سختی کشیدم خیلی داستان ها از سرم گذشته الان یعنی حق داشتن ...

عزیزم چرا ناراحت میشی معلومه ک حق داری همه حق دارن صبور باش و ب خودش توکل کن 

عزیزم چرا ناراحت میشی معلومه ک حق داری همه حق دارن صبور باش و ب خودش توکل کن 

ممنونم عزیزم دعا کن برام، دیگه طاقت ندارم خسته شدم از تنهایی از یکنواختی از آینده ای که برام کوتاهه و خوب نیست 

چه خوب فکر کردم فقط بابت ظاهرش میشه دکتر برد 

نخیر هر مدل ازمایشی میتونی ببری

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
ممنونم عزیزم دعا کن برام، دیگه طاقت ندارم خسته شدم از تنهایی از یکنواختی از آینده ای که برام کوتاهه ...

همممون مشکلات داریم رنگو وارنگ امید نبند ب آدما امیدت فقط ب خدا باشه اون ک مارو تنها نمیزاره؟میزاره؟؟معلومه ک نه...من شرایط تو خیلی دیدم ک معجزه شده و بچه دار شدن از رحمتش نا امید نشو ...

نخیر هر مدل ازمایشی میتونی ببری

گلم من مشکلی با حرف مردم و این چیزها ندارم فقط دیگه نه هزینه و نه طاقت دکتر رفتن چه برای خودم چه برای بچه دارم میخوام با اومدن یه بچه دوست داشتنی زندگیم روال آرامشش رو طی کنه و به زندگی یه بچه دیگه هم امید ببخشم و اونو از آینده سخت نجات بدم 

همممون مشکلات داریم رنگو وارنگ امید نبند ب آدما امیدت فقط ب خدا باشه اون ک مارو تنها نمیزاره؟میزاره؟ ...

درسته عزیزم امت هر چیزی به موقعش خوبه وقتی سن من رفت بالا دیگه بچه هم تازه بیاد و باردار بشم فایده نداره من الان 35 سالمه و چطوری میتونم به امید معجزه بشینم در حالی که این فقط یه امید هست ممکنه هیچ وقت نشه باید الان به فکر باشم الان حوصله دارم چند سال دیگه حوصله خودمم ندارم یه زن افسرده تنها 

ببخشید یه سوال؟ بچه های نامشروع مشخص هستن؟ یعنی هویت بچه ها رو بهمون میگن؟ 

میشه لطف کنی دنبال این پروسه نری

بی خیال عزیزم

شما مناسب این راه نیستی

چون دختر بود طول کشید؟ الان از بهزیستی اومدم گفتن اگه پسر بخوای یکسال تا یکسال و نیم طول میکشه 

عزیزم فامیل ماهم اینکارو کرد نوزادبود خیلیم سالم دختر هم بود الانم 16سالگی با پسرعمه ناتنیش همودوست داشتن ازدواج کردن تازشم بعد از چند سال که این بچه رو برداشتن 

خدا به خودشونم یک پسر  داد

به نظرم حتما اینکارو بکن  قسمت اون بچه هم حتما باشماست