سلام ما کلی دوا درمان کردیم نشد آخرین راهی گذاشتن جلو پامون جنین اهدایی حتی اونم گرفتیم نشد الان به این نتیجه رسیدیم بچه از شیر خوارگاه بیاریم اما میترسم از حرف مردم از سالم بودن بچه که هست یا نه از این که حق انتخابی هم ندارم خودشون انتخاب میکنن یا باید ببری یا نبردی هم دوباره یکسال تو نوبت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به جای پرورشگاه به دوست و فامیل بسپرین دوروبرشون کسایی هستن که بچه سرپرست نداره یا نوزاد دارن میخوان طلا بگیرن البته به همین راحتی پیدا نمیشه ولی دوروبرم چن نمونه دیدم اینجوری بچه گرفتن یکی نوزاد چهل روزه یکی هم بچه زیر یکسال
یکیشون متاسفانه مشکل داشت فک میکنم دچار اتیسم بود خیلی اذیت کرد
ولی دومورد دیگه الان جوون شدن و هر کدوم یه کاره ای
همه هم دوسشون دارن هیچکس به چشم دیگه ای بهشون نگاه نمیکنه و همیشه قربون صدقشون میرن
خیلیم خوشگلن
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عزیزم ادم بچه ی خودشم انتخاب نمیکنه که 😐 بچه ت دنیا بیاد مثلا زشت باشه کم مو باشه چشماش خدای نکرده مشکل داشته باشه ، ناشنوا باشه و ... میتونی بگی نمیخوامش ؟
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....