2777
2789
عنوان

فرزند خوانده، دو دلم

719 بازدید | 59 پست

سلام ما کلی دوا درمان کردیم نشد آخرین راهی گذاشتن جلو پامون جنین اهدایی حتی اونم گرفتیم نشد الان به این نتیجه رسیدیم بچه از شیر خوارگاه بیاریم اما میترسم از حرف مردم از سالم بودن بچه که هست یا نه از این که حق انتخابی هم ندارم خودشون انتخاب میکنن یا باید ببری یا نبردی هم دوباره یکسال تو نوبت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فرزند خونده دارم

سالم هم هست

مردمم هیچی نگفتن همه هم کلی استقبال کردن و الان جونه همه واسه دخترم درمیره و روی سرشون میزارن دخترمو. مخصوصا فامیل شوهرم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه ای هم که بهت معرفی میکنن میتونی هر ازمایشی خواستی انجام بدی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
من فرزند خونده دارم سالم هم هست مردمم هیچی نگفتن همه هم کلی استقبال کردن و الان جونه همه واسه دختر ...

همه مثل فامیل و اطرافیان شما بادرک و شعور نیستن 

چند وقت طول کشید تا دادن بهتون

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
خودتون انتخابش کردین؟ 

نه بهزیستی معرفی میکنه ولی اگر به هر دلیلی به دلت نبود میتونی منتظر معرفی بعدی باشی