2777
2789
عنوان

داداشم منشی گرفته یه دقیقه هم خونه نمیشینه❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه منشی جاییه که فقط مرد هستن اصلا دلیل بر بد بودن دختر نیست و آشپزی هم شاید واقعا خودش دوست داره ...

پس چرا من و امثال منو خانواده مون نمیذارن هرجایی کار کنیم

همین برادرم منو نذاشت برم یه جایی کار کنم چون مدیرش به پیرمرد بود

همه ش تیکه کنایه حرفای زشت می‌گفت بهم که اره میخوای با پیرمرد فلان بیسار کنی 

در صورتی که من اونموقع ۱۹‌سالم بود پیرمرد۶۰ سالش

انتظار داشت جای که حتی مدیرش زن باشه کار کنم

حالا این دختره اومده کنار مرد مجرد کار کنه با چه منطقی

وقتی منطق احمقانه خودش اینه

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

طرز فکرت خیلی زشت و خجالت آورهدختر بیچاره حتما به پول نیاز داره که به قول خودت رفته جای پرت کار میکن ...

دهن تو زشته و خیلی بیشعور و پررو خانواده ت بارت آوردن

بهت یاد ندادن درست حرف زدن رو

متاسفم برای خانواده ت و شعور و فرهنگشون

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

دختری که بیاد تو جای دور و پرت بین پنج تا مرد جوان کار کنه دختر درستی نیستاگر درسته پس چرا برادرم نذ ...

حتما داداشت به شما اطمینان نداره که اجازه نمیده بهتون

شاید یه چیزی ازت دیده.

اما پدر و برادر اون دختر بهش اعتماد دارن و می‌زارن مستقل تصمیم بگیره و بهش شک ندارن

با این توصیف هایی که کردی به نظرم اونجا دیگه محل کار نیست محل زندگیه... 🥴🥴🥴🥴

منم به مادرم همینو گفتم والا 

معلوم نیست چه غلطی میکنن 

اصلا خونه پیداش نمیشه حتی برخی شب ها هم خونه نمیاد 

معلومه کی بد تربیت شده😐

اره معلومه یه نگاه بنداز سرتاپات

حتما داداشت به شما اطمینان نداره که اجازه نمیده بهتونشاید یه چیزی ازت دیده.اما پدر و برادر اون دختر ...

خیلیا تو فرهنگ آزاد بدنیا میان

مثال دختر عمه منو دوست پسرش جلوی چشم برادر و پدرش رابطه برقرار میکرد براشون عادی بود

شاید بله خانواده این دختر هم این مدلی هستن

درسته خانواده ها فرق میکنن

خانواده من بیش از اندازه محدود میکردن حق هیچیزو نداشتیم 

این چیزا غیر ممکن بود تو خانواده ما که دختر پیش پنج تا مرد جوان کار کنه