2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خواهر شوهرم تو مراسم ختم داییشون جلو همه مهمونا بهم با صدای بلند گفت این نازاس دعا کردنم براش جو ...

چقدر بیشعور بوده 

خدا ازش نگذرع 

اعصابم خراب شد 

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار
چی گفتن میشه بگی؟

مفصله خلاصش اینه که تاسواستفاده میکردن ازمون میگفتن چه عروس خوبی داریم بهترین عروس دنیایی

تادستشون روشد منم زیادرونمیدادم خیلی بدی کردن منم یبارزنگ زدم وگفتم زندگیمونریزید بهم و.... گفتن کاش راجع بت تحقیق میکردیم

خوبه یکی دوماه رفتن واومدن التماس میکردن جوابت مثبت باشه

مادرشوهرمم پشت به همسرم گفته بودهمسرمم گفت من راضیم اگه بزارید، تحقیقمم کردم صحبتامم کرده بودم وهمه راضی الان چی شده عروستون بدشده 

دلم خیییلی شکست

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
گلم همیشه دارم حرف میشنوم بخاطر دختر اوردنم همش برميگرده به سطح فرهنگ اون ادمى كه فرق ميزاره

خدای من مگه میشه اخه .چقدر بیشعوران. متنفرم از این جور آدما که برا جنسیت فرق قائل میشن. از نظر من که احمق واقعی ان

خوبه هنوز یه دختر داری دارن اینجور میگت بهت .

وای بحث پسر دختر میشه آتیش میکیرم از حرص نفهمی بعضیا

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار
خدای من مگه میشه اخه .چقدر بیشعوران. متنفرم از این جور آدما که برا جنسیت فرق قائل میشن. از نظر من که ...

همزمان با من ٥نفر تو فاميلاشون باردار بودن كه بچشون پسر بود 

يكيشون تو اينستا پست گذاشت از پسر تعريف كرد بعد زيرش نوشت فقط پسردارا ميفهمن من چى ميگم

به قدرى دلم شكست كه فقط خداى بالا سرم فهميد چقدر گريه كردم براي نيش و كنايه هاى همه

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...