فاطیمامهربون مدیر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 451 عنوان جمله ای که خیلی دلتو شکونده رو از کی شنیدی و چی بوده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 53 پست دوستان بیاید جواب بدید . متاهل و متعهد خدایا چشم بد به دور باشه ازمون 1398/06/20 | 04:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبرک عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 6376 خواهرشوهر ومادرشوهرم گفتن وقطع رابطه ایم 🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
بنگ عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 4058 تو بهش چی گفتی؟ گریه کردم کل بدنم داغ شده بود ...اما جدانشدیم بعدا عذرخواهی کرد اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15489 خدا جوابشو بده به حق این شبا نمیده خب راست گفت دیگه دعا کردنم جواب نمیده ولی وقتی کسی به روم میاره بدجوری قلبم میشکنه
فاطیمامهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 451 من خودم اضافه وزن دارم یکی از همکارام جلو همه بهم گفت تو اصلا نباید ناهار بخوری چه واسه خودش سالاد و ماستم اورده لقمه تو گلوم گیر کرد متاهل و متعهد خدایا چشم بد به دور باشه ازمون
فاطیمامهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 451 نمیده خب راست گفت دیگه دعا کردنم جواب نمیده ولی وقتی کسی به روم میاره بدجوری قلبم میشکنه هیچوقت نا امید نشو متاهل و متعهد خدایا چشم بد به دور باشه ازمون
مامانه_سلين عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1102 از پدر شوهرمبارادار بودم بچم دختر بود توجمع فامیلاشون به دخترش گفت سالاد نخور چیزای گرم بخور قوی بشی یه پسر تپل و خوشگل عین خودت بیاری😔هنوز یادم میوفته میخوام خفه بشم از بغض ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
iamsevda عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 1202 جاریم 😢سطح مالی خانوادمو به رخممیکشه هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
فاطیمامهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 451 خواهرشوهر ومادرشوهرم گفتن وقطع رابطه ایم چی گفتن میشه بگی؟ متاهل و متعهد خدایا چشم بد به دور باشه ازمون
مامانه_سلين عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1102 منم خواهر شوهرم تو مراسم ختم داییشون جلو همه مهمونا بهم با صدای بلند گفت این نازاس دعا کردنم براش جو ... الهی بمیرم برای دلت😔 ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
فاطیمامهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 451 از پدر شوهرم بارادار بودم بچم دختر بود توجمع فامیلاشون به دخترش گفت سالاد نخور چیزای گرم بخور قوی ب ... همیشه جلو همه بگو خدا به من کوثر داده همون که باعث سربلندی پیامبر شد دختر و پسر نداره ولی یسری احمق هنوز فرق میزارن متاهل و متعهد خدایا چشم بد به دور باشه ازمون
فاطیمامهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 451 جاریم 😢سطح مالی خانوادمو به رخممیکشه بزن تو دهنش نزار بی احترامی کنه متاهل و متعهد خدایا چشم بد به دور باشه ازمون
تخس عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 1995 کدوم از همه بیشتر ناراحتت کرد اونو بگو مادرشوهرم همینجوری یهو برگشت بهم گفت فکرنکن پسرم تورو انتخاب مزکنه ها اگه قرارباشه توزندگیش کسیوانتخاب کنه اون منم😐
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15489 الهی بمیرم برای دلت😔 خدا نکنه عزیزم ازشون خیلللی شنیدم نمیدونم چرا عادت نمیکنم
مامانه_سلين عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1102 همیشه جلو همه بگو خدا به من کوثر داده همون که باعث سربلندی پیامبر شد دختر و پسر نداره ولی یسری احمق ... گلم همیشه دارم حرف میشنوم بخاطر دختر اوردنمهمش برميگرده به سطح فرهنگ اون ادمى كه فرق ميزاره ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
فاطیمامهربون مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 451 مادرشوهرم همینجوری یهو برگشت بهم گفت فکرنکن پسرم تورو انتخاب مزکنه ها اگه قرارباشه توزندگیش کسیوانتخ ... عجب مادر عقده ای اینا حتی حاضر نیستن خوشبختی بچشونو ببینن متاهل و متعهد خدایا چشم بد به دور باشه ازمون