2777
2789
تو بهش چی گفتی؟ 

گریه کردم کل بدنم داغ شده بود ...اما جدانشدیم بعدا عذرخواهی کرد

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم اضافه وزن دارم یکی از همکارام جلو همه بهم گفت تو اصلا نباید ناهار بخوری چه واسه خودش سالاد و ماستم اورده  لقمه تو گلوم گیر کرد

متاهل و متعهد خدایا چشم بد به دور باشه ازمون   

از پدر شوهرم

بارادار بودم بچم دختر بود توجمع فامیلاشون به دخترش گفت سالاد نخور چیزای گرم بخور قوی بشی یه پسر تپل و خوشگل عین خودت بیاری😔

هنوز یادم میوفته میخوام خفه بشم از بغض

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
منم خواهر شوهرم تو مراسم ختم داییشون جلو همه مهمونا بهم با صدای بلند گفت این نازاس دعا کردنم براش جو ...

الهی بمیرم برای دلت😔

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
از پدر شوهرم بارادار بودم بچم دختر بود توجمع فامیلاشون به دخترش گفت سالاد نخور چیزای گرم بخور قوی ب ...

همیشه جلو همه بگو خدا به من کوثر داده همون که باعث سربلندی پیامبر شد دختر و پسر نداره ولی یسری احمق هنوز فرق میزارن

همیشه جلو همه بگو خدا به من کوثر داده همون که باعث سربلندی پیامبر شد دختر و پسر نداره ولی یسری احمق ...

گلم همیشه دارم حرف میشنوم بخاطر دختر اوردنم

همش برميگرده به سطح فرهنگ اون ادمى كه فرق ميزاره

مادرشوهرم همینجوری یهو برگشت بهم گفت فکرنکن پسرم تورو انتخاب مزکنه ها اگه قرارباشه توزندگیش کسیوانتخ ...

عجب مادر عقده ای اینا حتی حاضر نیستن خوشبختی بچشونو ببینن