2777
2789
عنوان

عصری رفتم فروشگاه خرید کنم یه خانومی......

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید کارتش موجودی نداشته وگرنه زیاد جنس برنمیداشت.البته منکر این شرایط بد که نمیشه شد

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
آره ولی مثل اینکه فک میکرده پول هست تو کارت.

منم یه بار اونجوری شدم خیلی خجالت کشیدم شوهرم قرار بود پول بریزه برام گفت ده دیقه دیگه تو کارته نگو هنوز نزده منم کلی وسیله برداشتم موجودی کافی نبود 😂😂زدم از مغازه بیرون 

خب باید به اندازه پولش،وسیله برمیداشت... مگه میشه آدم بره خرید ندونه چقدر پول داره سبدو پر کنه بیار ...

پر نکرده بود.کلا ده تیکه جنس بود فک کنم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
باعث و بانیش باید خجالت بکشه نه شما

شما ی مدت نبودی 🙄

خوش اومدی مجددا 🖐

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁