2777
2789
عنوان

Guilty pleasure یا دلچسب ناپسندتون چیه😀

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 50 پست

ولي واقعاا چرا ما اين مواردو قايم ميكنيم چرا خودمون را اذيت ميكنيم مگه چقدرر زنده ايم كه كارايي كه دوست داريم را هرروز و با افتخار انجام نميديم و هميشه تو خفا نگهشون ميداريم 

شايد به خاطر نگاه مردم جامعمون باشه از بس با اين جمله كه نكن زشته 

بلند نخند زشته اين كارو نكن بده مواجه شديم باز تو ابن سن سال نميتونيم ازاد زندگي كنيم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
من يبار داشتم استخون يه مرغ تو سوپر تميز ميكردم و با عشق ميخوردم دختر فاميل دور كه خيليً بچه بود و ب ...

میخواستی بگی برو تا پاچتو نگرفتم

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستی بگی برو تا پاچتو نگرفتم

نميشد جلو كلي ادم گفت 😢 

حالا من يواشكي ميخوردما ولي بيشعور كاري كرد همه فهميدن😩😩

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
ولي واقعاا چرا ما اين مواردو قايم ميكنيم چرا خودمون را اذيت ميكنيم مگه چقدرر زنده ايم كه كارايي كه د ...

همه جای دنیا همینه.همه فرهنگا ی سری هنجار و اداب دارن ک نمیشه پا گذاشت روشون.مثلا مادر من دوس داره با دست ماکارونی بخوره ولی نمیخوره چون از اداب اجتماعی ب دوره. لزوما بد نیستن همه ی این هنجارها.بعضیاشون خوبن.ولی بعضیاشونم خیلی افراطین مثلا ی دوست داشتم تو خانواده خیلی محدود بود جرئت نداشت تو خیابون سرشو بالا بگیره یا بخنده یا چیزی بخوره.ولی باهم دانشجو شدیم ی شهر دیگه، اونجا کسی بالاسرش نبود تازه فهمید زندگی ینی چی