_nazi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 256 عنوان كيا نيني دومشونو باردارن؟ 836 بازدید | 156 پست كيا بارداري دومو دارن بچه اول چند سالشه داريد چطور امادش ميكنيد؟ اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻 1398/06/18 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_آقامحمد عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 9146 اولی رو باردارم دومیم پیش کش🙄 خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️
مامان_نینی_جان عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 5852 من. اولی ۵ سالش میشه وقتی دومی بدنیا بیاد. کار خاصی نکردم خودش خیلی منتظرشه
اترین_کوچولوو. عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 6038 من دومیم به دنیا اومد ، نی نی اولم ۸ سال و دو ماهش بود دومی به دنیا اومد ، امادش کردم براش کتاب خوندم از خواهر کوچولو و اینا
_nazi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 256 من. اولی ۵ سالش میشه وقتی دومی بدنیا بیاد. کار خاصی نکردم خودش خیلی منتظرشه جنسيت اوليت چيه يعني خوشحاله الان اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻
ariyani عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 6898 من دومی سه ماه هست دنیا اومدهاولی 5سالشهکار خاصی نکردم خودش عاشق خواهرش شدخون خونو می کشه😊😊
_nazi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 256 من دومیم به دنیا اومد ، نی نی اولم ۸ سال و دو ماهش بود دومی به دنیا اومد ، امادش کردم براش کتاب خوند ... الان چند وقته دنيا اومده رابطشون چطوره اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻
aلیreza عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 223 اولی پنج سالشه خودش خیلی دوست داره از بس گفت یه نی نی بخرین دومی رو باردارم خدایا شکرگذارتم
_nazi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 256 من دومی سه ماه هست دنیا اومده اولی 5سالشه کار خاصی نکردم خودش عاشق خواهرش شد خون خونو می کشه😊😊 حسادت نميكنه چطور برهورد كردي كه حسادت نميكنه بچه اولتون چيه اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻
مامان_نینی_جان عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 5852 جنسيت اوليت چيه يعني خوشحاله الان فعلا خوشحاله. بهش گفته بودم آخر پاییز میاد. امروز گفتم هوا سرد شده دیگه داره پاییز میشه انقدرررر خوشحال شد گفت بابا بیاد بهش بگم پاییز داره میاد و نینی هم دیگه میاد. اولی دختره دومی پسر.
nazgol6 عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 56 من دخترم چهارسالشه چون خودش خیلی دلش نی نی میخواد منم گراشتم باردار شدم اونم میگه داداش باشه من ابجبش بشم عاشق نی نی
_nazi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 256 اولی رو باردارم دومیم پیش کش🙄 اولش اينجوريه چند سال بگذره يادت ميره باز مث ما دست ب كار ميشي اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻
اترین_کوچولوو. عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 6038 الان چند وقته دنيا اومده رابطشون چطوره الان ۳ ماهشه ، دختر بزرگم عاشقشه
ariyani عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 6898 حسادت نميكنه چطور برهورد كردي كه حسادت نميكنه بچه اولتون چيه اولی پسردومی دخترفقط گفتم تو قوی تری مواظبش باش اونم قبول کرد همین