2777
2789
عنوان

كيا نيني دومشونو باردارن؟

836 بازدید | 156 پست

كيا بارداري دومو دارن بچه اول چند سالشه داريد چطور امادش ميكنيد؟

اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من. اولی ۵ سالش میشه وقتی دومی بدنیا بیاد. کار خاصی نکردم خودش خیلی منتظرشه

جنسيت اوليت چيه يعني خوشحاله الان 

اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻
من دومیم به دنیا اومد ، نی نی اولم ۸ سال و دو ماهش بود دومی به دنیا اومد ، امادش کردم براش کتاب خوند ...

الان چند وقته دنيا اومده رابطشون چطوره

من دومی سه ماه هست دنیا اومده اولی 5سالشه کار خاصی نکردم خودش عاشق خواهرش شد خون خونو می کشه😊😊

حسادت نميكنه چطور برهورد كردي كه حسادت نميكنه بچه اولتون چيه

جنسيت اوليت چيه يعني خوشحاله الان 

فعلا خوشحاله. بهش گفته بودم آخر پاییز میاد. امروز گفتم هوا سرد شده دیگه داره پاییز میشه انقدرررر خوشحال شد گفت بابا بیاد بهش بگم پاییز داره میاد و نینی هم دیگه میاد. اولی دختره دومی پسر.  

اولی رو باردارم دومیم پیش کش🙄

اولش اينجوريه چند سال بگذره يادت ميره باز مث ما دست ب كار ميشي