2777
2789

سلام من چهارسال پیش خانواده شوهرم زندگی کردم هیچی بلا فکرکنین سرم اوردن حالا دوساله جداشدیم کمی راحتیم اما هنوزم درگیرشونیم چندتا مثال بزنم  اول اینکه من جاریم زایمان کرد رفتم پیش بیمارستان تا ی هفته هم هرروز سرزدم بهش خونشون بعد ک من زایمان کردم جاریم دیدنم نیومد تا پسرم ۲۶روزه شد جاری دیگم زایمان کرد همراهش بیمارستان رفتم و بعدم دیدنش رفتم موقع زایمانم ی ساعت اومد خونه بعدم گفت عکس پسرت گزاشتی پروفایل ک بفهمونی من دختردارم توپسر😨بعدم بلندشد رفت حالا جدیدا ی جاری جدید اومده ک کلا اگه بمیریمم سراغمون نمیگیره مثلا جشن سیسمونی دعوتم کرد رفتم بعد شبش پسرم تب کرد وبیمارستانی شد ی زنگ نزد حالشو بپرسه حالا دو روزه زایمان کرده من زنگش زدم بازم بیمارستان رفتم پیشش ی تشکر خشک خالی نکرد ب شوهرم گفتم چرا اینهمه خانواده ات بهم بی احترامی میکنن هیچی نمیگی در اومده میگه خانواده برامن یعنی پدرومادر وخواهرو برادر ن زن وبچه بعدم داد زد ک تو میخای داداشام رو ازم بگیری همش هی حرفای گزشته رو زنده میکنی والان دوروزه قهره باهام منم گفتم جاریم اومد خونه پیشش نمیرم شوهرم گفت خودم تنها میرم کادوشو میدم نیازی ب تو نیس

الان یکی ب من بگه حق دارم ناراحت باشم یان؟؟

واینکه دیدن جاریم نرم زشت نیس بعدا دیدمش چی بگم بهش؟؟؟

چیکارداری هی وخ میسی میری بیمارستان وخونشون؟ 

😞😠😡

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا قطعا حق باشماست 

فقد میتونم بگم خداروشکر ک مجردم و از این مسائل ندارم

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

اگراحترام به پدرومادرت میزاره توهم احترام به پدردمادرش بزارجاری جزواقوام نیست خودتودرگیرشون نکن بروکادوتوبده وبیا.دیگه چراانقدرزنگ میزنی یابیمارستان میری ؟منم این اشتباهات روکردم تونکن خواهرمن

از قدیم میگن تو نیکی میکن و در دجله انداز ، که ایزد در بیابانت دهد باز ! 

تو احترام بذار در حد معقول اوناهم اگه قدربدونن که هز شخصیتشون هس ! 

اگه گله هم دارم یبار که پیش هم هستید مودبانه و با شوخی و خنده و گلگی بکن ! 

اکه بقیه شعور و شخصیت ندارن دلیل نداره و ماهم مثل اونا بشیم پس فرقمون چیه؟؟؟

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
شوهرم منو میبره

همیشه برا خودت ارزش قایل باش درحد لیاقتشون احترام بذار هی هم غرنزن وبحث گذشته را پیش بکش ازاین به بعد بلد باش

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
اگراحترام به پدرومادرت میزاره توهم احترام به پدردمادرش بزارجاری جزواقوام نیست خودتودرگیرشون نکن بروک ...

بخدا ب اجبار شوهرم میرم 

مثلا زن پسرداییش زایمان کرد ی هفته بامن قهربود چون گفت روز دوم رفتی دیدنش باید همون روز میرفتی