2777
2789
عنوان

ی کم طولانیه اما میشه بیاین قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست
شوهرم منو میبره

بگونمیام یه بهونه بیارسیاست داشته باش.بخداشوهرمنم همین بودمن بارداربودم خونریزی داشتم زن داداشاش زایمان کردن منوبردبیمارستان پیششون شب بودم تافرداش.یاهمش دعوتشون میکردتوبارداری من حتی تونه ماهگیم الان چندساله بادوتاجاریام قهرم راحت.شوهرمم دیگه شناختشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا ب اجبار شوهرم میرم  مثلا زن پسرداییش زایمان کرد ی هفته بامن قهربود چون گفت روز دوم رفتی د ...

اشکال نداره روابط اجتماعی واسه آدم مثل خون تو رگ لازمه ولی شوهرت یه چیزیش میشه اینقدر هوله 

سلام عزیزم کاملا حق با شماست ولی میدونی اگه شوهرت تنها بره برای شما بدتر میشه و ضایع میشین اگه نتونستی قانعش کنی برای نرفتن هر دو با هم برین 

💞متاهل💞...........درخواست دوستی ⛔
بگونمیام یه بهونه بیارسیاست داشته باش.بخداشوهرمنم همین بودمن بارداربودم خونریزی داشتم زن داداشاش زای ...

کاش شوهرمنم میفهمید بخدا من زایمان کردم برادرشوهرم ی هزاری کف دست بچم نزاشت خدا شاهده 

الان شوهرم دومیلیون پول ترخیص جاریم رو داده فقط حالا بماند ک خداتومنم کادو میده

خواهر خاک بر سرت کنن

هرکی نمیخادت گور پدر پدرسگش تو هم اونو نخاه اینقد پرروشون کردی 

بشین زندگیتو بکن زندگ زدن جواب بده اومدن خونت پذیرایی کن ولی خودت نه برو نه زنگ بزن تموم شد ورفت

اشغالای بیشعور خودخواه

گَهی زین به پُشت و گَهی پُشت به زین
بخدا ب اجبار شوهرم میرم  مثلا زن پسرداییش زایمان کرد ی هفته بامن قهربود چون گفت روز دوم رفتی د ...

قهرکنه خودش اشتی میکنه بگواونازندگی خودشونودارن مگه میان زندگیشونوتلخ کنندبخاطرما؟پس چرامادعواکنیم به خاطراونا؟بعدم یه بارجداشیم خدای نکرده که ازت تشکرنمیکنندبگندزندگیتوخراب کردی به خاطرما.بامنطق باهاش حرف بزن خوب میشه

جدی چقدر این مردا خرن یعنی نمیفهمن تو این کارا دخالت نکنن

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
مطمئنم تنها میره بدون اینکه ب من بگه

یه طوری که خودت بهترمیدونی بهش بگو منم میامواسه آینده هم اینقدرباهاشون رفت وآمدنکن چه خبره هم بیمارستان هم خونه والا همه بچه میارن این کارازیادیه .معلومه خیلی خانم و مهربونی گلم

اتوبوس اسم یه کتابه
یه طوری که خودت بهترمیدونی بهش بگو منم میامواسه آینده هم اینقدرباهاشون رفت وآمدنکن چه خبره هم بیمارس ...

این ک فقط جاریام بودن از مادرشوهرم بگم ک تازه میفهمی من چقد احمقم ن مهربون