2777
2789
عنوان

کولیک و سفت شدن بدن نوزاد

4664 بازدید | 12 پست

نوزاد بیست وچهار روزم کولیک داره بدنش سفت میگیره بعدش برا دو سه دقیقه بی حال میشه بعدش خوب میشه اصلا هم تب نداره میترسم تشنج باشه کیا تجربه دارن تو رو خدا کمک کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که میگی از علائم‌تشنج هست ولی ما نمیتونیم اینجا بهت بگیم تشنجه یا نه. چیز کمی نیست که خواهرم باید دکتر تشخیص بده. 

اگه تو گریه اینجوری میشه فک نمیکنم تشنج باشه.

برای کولیک تجربه ای که دارم و خیلی کار ساز بوده 

اول از همه بگم چون بچه های  خودم شیرخشک از بدو تولد میخوردن کولیک شدید داشتن تمام این کارها رو انجام میدادم 

* با دوتا انگشت سبابه و بزرگه دور ناف بچه با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت ماساژ میدادم روزی چند بار 

* پاهاشو حالت دوچرخه ورزش میدادم ،این کار باعث میشد نفخ شکمش کمتر بشه

*با گوش پاکن که سرشو با روغن زیتون چرب میکردم ،سر روده ( مقعد )  بچه چرب میکردم ،اینم بخاطر اینکه راحتتر دفع بکنه ( زیاد داخل نکنی فقط سر گوش پاکن )

* وقتایی که میدیدم نمیتونه دفع کنه و اذیت میشه به دستور پزشکش از شیاف گلیسرین استفاده میکردم تا زمانی که نوزاد بود نصف بزرگتر شد کامل هرچند ،چندبار بیشتر استفاده نکردم الحمدلله سر  روده اش نرم  شدو زود دفع میکرد 

* همیشه دور شکمش یه پارچه میبستم که گرم بمونه 

* وقتایی که خوابش میبرد روی بالش ،رو شکم بطوری که صورتش به بغل بود میخوابوندن و بالش روهم در حالت شیب میذاشتم، توی این حالت زیاد نزار نیم تا یکساعت ،زمانی باشه که خودت بالا سرش باشی و هوشیار باشی تا خدایی نکرده صورتش تو بالش نزاره 

* خیلی وقتا تو بغلم حالت پرش راه میرفتم مثل اینکه ماشین توی دست انداز میفته

* وقتی که بیدار بود سرش روی کف دستم و شکمش روی ساعدم میذاشتم و کمرشو ماساژ میدادم  

خدایا چنان کن سرانجام کار   /    تو خشنود باشی و ما رستگار 🤲🤲🤲🤲