2777
2789
عنوان

یک تجربه مهم از زندگی مشترک بیاید بهتون بگم😔✋

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درست میگی

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

عزیز دلم نمیشه برای همه ی نسخه پیچید به نظر من هر آدمی که از درد و دلت بعدا علیهت استفاده کرد ی عوضیه وسلام. شوهر و زنم نداره اصلا آدم با شریک زندگیشم چارکلوم حرف نزنه که دیگه هیچی

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
اصلا نگو منم اوایل همینو میگفتم . من همسرم خیلی خوبه ولی یه خانم باسیاست باید این مواردو رعایت کنه

من اوايل زندگيم نيست 

هشت ساله با شوهرمم

فهميدم نبايد كلي نگر باشم، هر مردي يه اخلاقاي خوب داره يه اخلاقاي بد درست مثل زنها 

بايد به هر فرد منحصرا نگاه كرد

نميشه يه نسخه رو واسه همه پيچيد

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
عزیز دلم نمیشه برای همه ی نسخه پیچید به نظر من هر آدمی که از درد و دلت بعدا علیهت استفاده کرد ی عوضی ...

فرق داره چی بگی . باور کن اصلا نمیشه پیش شوهر و خانواده اش اسرار حانوادتو بگی

لطفا اگر تجربه دیگه هم دارید بگید...یه تجربه هم اینه وقتی شوهر خر شد و بی دلیل عصبانی بود و الکی بشما گیر داد که دعوا کنه هیچی نگید کاری ک من هیچوقت نمیتونم انجام بدم😑

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

عزیزم اصلا اینو همیشه میگن که خودتونو و خونوادتونو جلو شوهرتون بالا ببرین تو خونواده شما هرچی بشه بحث خونوادگیه و تو همون خونه باید بمونه حالا اگه از جایی هم به گوشش بخوره شما باید با سیاست همچنان شان خونواده رو بالا نگه دارین

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)