2777
2789
عنوان

یک تجربه مهم از زندگی مشترک بیاید بهتون بگم😔✋

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 37 پست
فرق داره چی بگی . باور کن اصلا نمیشه پیش شوهر و خانواده اش اسرار حانوادتو بگی

😂😂🙈 واییی من همه چیمو با مادرشوهرم درمیون میزارم حتی وقتی نزدیک بود از پسرش جدا بشم. 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای من تمام اسرار خانواده ی مامانم رو میدونه.مامانم نمیذاشت برای فوت پدرش تو مراسم شرکت کنه الان مادرش مریضه و نزدیک 90سالشه اما مامانم نمیذاره بره ببینش اگه هم بره انقد نقطه ضعفای خانوادشو میگه که از زندگی کردن پشیمون شه.

ولی خدا شاهده بابام تا حالا حتی یه بار خانوادشو تو صورتش نزده

قرارنیست بفهمه که .‌پس اندازو جلو چشمش که نمیزاریم

خوب من تو حسابم پول دارم، شوهرمم می‌دونه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
😂😂🙈 واییی من همه چیمو با مادرشوهرم درمیون میزارم حتی وقتی نزدیک بود از پسرش جدا بشم. 

بزرگترین اشتباه رو میکنی...مادرشوهر من خیلی چرب زبونه اینقدر قربون صدقه میره که همه چیز رو وا میدی...و این خیییلی بده

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
بزرگترین اشتباه رو میکنی...مادرشوهر من خیلی چرب زبونه اینقدر قربون صدقه میره که همه چیز رو وا میدی.. ...

شاید از تنهاییمه 😞 خونواده خودم باهام قطع رابطه ان کلا خواهر و اینا ندارم ی داداش دارم که تا ارث پدریو به اسمش نکردم نزاشت آب خوش از گلوم پایین بره

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

من اوایل درباره مشکلی که باخونوادم داشتم باشوهرم دردودل کردم بعدش همیشه سواستفاده کردوتوسرم میکوبیدمنم ازاون موقع دیگه بهش نمیگم

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘
شاید از تنهاییمه 😞 خونواده خودم باهام قطع رابطه ان کلا خواهر و اینا ندارم ی داداش دارم که تا ارث پد ...

حتا تو همچین شرایطی نگو...بخدا بعدا بدجوری با استفاده از حرفات داغونت میکنه...برا خودت بنویس بسوزون اینجا بنویس ولی به مادرشوهرت هیچی نگو..من تجربه دارم عزیزم

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو