2777
2789
اره همينه

حس خیلی بدی داره 

امیدوارم هیچکس تجربه نکنه

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این پانیک هستش که قدیمیا چون اطلاع کافی نداشتن بهش میگن بختک 

وقتی مغز درگیری ذهنی زیادی داشته باشه و تحت فشار باشه پانیک برای برخی افراد رخ میده به علت ترسناک بودن انفاق حتی مغز ممکنه توهم بزنه سایه یا حتی چیزی که واقعیت نداره رو رویت کنه در واقع مغزتون بیدار میشه ولی بخاطر تحت فشار بودن نمیتونه پیام بیداری رو به بدن منتقل کنه

منم بهم پانیک دست میداد با مشاوره کاملا درمان شدم والان کمه کم ۵ ۶ ساله هیچ حمله پانیکی نداشتم

تو این حالت باید سعی کنه انگشتای دست پاش رو حرکت بده(سخته ولی باید تلاش کنه)تا از اون حالت خارج بشه 

اگر کسی پیشش باشه بهتره با ماساژ دادن دست و پا اون پیام بیداری رو به مغز انتقال بده

لطفا اگر دیدی باز پانیک بهش دست داد نترس چون با ترسیدن شما حال اون شخص هم بدتر میشه

تو این حالت باید سعی کنه انگشتای دست پاش رو حرکت بده(سخته ولی باید تلاش کنه)تا از اون حالت خارج بشه& ...

اره خيلي سخته ولي من وقتي ي انگشتمم ب زور تكون ميدم ميره

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻
وقتی میری بین خواب و بیداری هم پاتیکه عزیزم؟

آره عزیزم اگر میتونی صدای اطرافت رو بشنوی و بیداری ولی تکون نمیتونی بخوری پانیکه 

بعضیا(خودمم اینجوری بودم)ممکنه چشماشونم باز بشه ولی نمیتونن تکون بخورن یا حرف بزنن 

ولی اگر یه خواب و بیداری ساده باشه که با کمی تکون خوردن از خواب آلودگی خارج بشید پانیک نیست ممکنه از کم خونی باشه پانیک کاملا بدن قفل میشه

پانیک نوع های زیادی داره به حمله های عصبی کلا پانیک میگن و اینم یه نوعشه 

تو این حالت باید سعی کنه انگشتای دست پاش رو حرکت بده(سخته ولی باید تلاش کنه)تا از اون حالت خارج بشه& ...

من وقتی میرم توی خواب و بیداری حرف میزنم همه عشقو عاشقیامو خانواده میدونن توی اون حالت حرف میزنم خیلی بده

اره خيلي سخته ولي من وقتي ي انگشتمم ب زور تكون ميدم ميره

دقیقا اولین کار اینه که نترسی من دیگه آخرین پانیکام چون میدونستم چیه نمیترسیدم و سریعتر از اون حالت خارج میشدم

من وقتی میرم توی خواب و بیداری حرف میزنم همه عشقو عاشقیامو خانواده میدونن توی اون حالت حرف میزنم خیل ...

خانواده خواهرم اینجور خودش شوهرش بچه ها تمام توخواب حرف میزنن

دقیقا اولین کار اینه که نترسی من دیگه آخرین پانیکام چون میدونستم چیه نمیترسیدم و سریعتر از اون حالت ...

عزیزم من یه طور دیگه هم هستم مثلا دوست خیالی دارم باهاش حرف میزنم  اینم مشکله از 14 سالگی اینطوریم الان 22 ام