2777
2789
من وقتی میرم توی خواب و بیداری حرف میزنم همه عشقو عاشقیامو خانواده میدونن توی اون حالت حرف میزنم خیل ...

این پانیک نیست حرف زدن تو خواب یه امر عادیه ولی ممکنه وقتی مشغله ذهنی دارید این حالت بیشتر رخ بده در کل بخاطر عمل نکردن مکانیزم صحیح مغز تو خوابه مثل این نوع پانیک عذاب آور نیست ولی خوب متاسفانه نمیشه خواب راحتی داشت

سعی کن ریلکس کنی قبل خواب بعد ۶ دیگه چای و قهوه نخور شام سبک بخور اگر درست نشد حتما پیش مشاور برو تو مرور زمان ممکنه خواب خوب نداشتن مشکل ساز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوناهم اذیت میشن؟من بعضی وقتا که هیجاناتم زیاده اینطوری میشم ناراحتی زیاد و عشق زیاد و خوشحالی زیاد& ...

شب که خونه مامانم میخوابیم خوش و بچه هاش تو خواب حرف میزنن خیلی باحاله

عزیزم من یه طور دیگه هم هستم مثلا دوست خیالی دارم باهاش حرف میزنم  اینم مشکله از 14 سالگی اینطو ...

این دیگه مشکل خیلی خیلی بزرگیه گلم از پانیک هم خطرناکتره معمولا تو سن خیلی پایینتر این رخ میده و ممکنه تا ۱۰ سالگی هم طول بکشه ولی تو اون سن نرمال نیست تا حالا پیش مشاور رفتی؟هنوزم ادامه داره؟

شب که خونه مامانم میخوابیم خوش و بچه هاش تو خواب حرف میزنن خیلی باحاله

چی میگن مثلا ؟  من خیلی بد ضایع میشم مثلا اسم کسی که دوسش دارمو میگم همش میگم عاشقتم و بعدش که بیدار میشم همش باید از همه بپرسم حرف بدی زدم یا نه

من باردار بودم این اتفاق برام افتاد،چشمام باز بود اما دست و پام قفل شوهرمم یک متر ازم فاصله داشت آخرشم چشامو بستم ده دقیقه بعد درست شد😭

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

واییی واقعا یعنی دیوونم؟ نه نرفتم اخه باهاش مشکل ندارم ولی کسی مثل من نیست

نه بابا دیونه چیه من تو پانیکم دست یه نفرو میدیدم که رومه عزیزم (و متوجه شدم چون ترسیدم مغزم یکسری چیزارو شبیه سازی میکنه ولی واقعیت نداره)اینا همش با مشاور حل میشه حتی اگر مشاور نتونه ارجاع میده به روانپزشک واقعا گاهی لازمه برای سلامت روح و مغز دارو مصرف کنیم همونطوری که یه سرما ساده میخوریم میریم دکتر و دارو مصرف میکنیم 

وای اونم تو بارداری 

آره حالا اون موقع شب ساعت ۴بود وحشتم دوبرابر شده بود خداروشکر که به بچه اتفاقی نیافتاد،چون خیلی ترسیده بودم

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

یه بار باهاش دعوام شده بود قهر کردم اونشب دیدم تو خواب هی دستو پا میزنه محلش ندادم 😅😅

ای نامرد😂😂

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍