2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم مهاجرت کنم به خارج از کشور اما نمیدونم چطوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 19 پست
سلام.عزیز دلم امیدوارم از حرف من ناراحت نشید ،اگر شما توی مملکت خودتون مهارت و تخصص قابل توجهی نداری ...

نه چرا ناراحت بشم . واقعیتش بخاطر بچم میخوام برم .البته نه اینکه مهارت اصلا نداشته باشم آرایشگرم گرافیستم و همسرم فوق لیسانس عمران داره

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
عزیزم من برادرم کاناداست چون ۲ تا فرزند هستیم  و من هم ازدواج کردم برادرم میتونه درخواست بده بر ...

چه خوب . عزیز دلم امکان داره همسر من با داداشتون یه صحبتی داشته باشه شاید بتونن یه کمکی بکنن

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب . عزیز دلم امکان داره همسر من با داداشتون یه صحبتی داشته باشه شاید بتونن یه کمکی بکنن

عزیزم داداش من کاری نمیتونه بکنه این راحل هارو وکیل به ماگفته شما بهتره با ی وکیل صحبت کنید ولی خب خیلی دردسر و سختی داره  و هزینه

عزیزم داداش من کاری نمیتونه بکنه این راحل هارو وکیل به ماگفته شما بهتره با ی وکیل صحبت کنید ولی خب خ ...

ممنون

همون کار پیدا کردنش سخته.شوهرم مهندس عمرانه خودم هنرمندم.اما نمیتونه کار پیدا کنه کسی ام نداریم از ا ...

مدرک دانشگاهی خیلی مهم نیس اما خودت که به کار هنری علاقه داری برو چندتا مدرک فنی وحرفه ای بگیر مدارکش بین المللی واعتبارش همینطور شوهرتم در زمینه رشته اش میتونه مدرک مربوط به ساختمان بگیره خیلی تو پذیرش ویزا تاثیر داره