2777
2789
عنوان

اخرین پیام +چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 48 پست
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3052157&slug=لینک-حذف-تاپیک-های-درخواستی-کا ...

😂😂من خیلی بچه خوب و دست ب خیری ام

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

Drzahrab

آیدی ی دکتره

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن و شوهر و مادرشوهر داشتن تلویزیون میدیدن،

زنه گفت حالم خوب نيست میرم اتاقم دراز بکشم؛

بعد از مدتی، شوهر از مادرش اجازه میگیره بره سری به زنش بزنه....

برگشتنش طول کشید و زیپ شلوارش باز بود!!

مادرش پرسید حال زنت چطور بود؟؟

گفت یکمی سرفه میکرد و تبش بالا بود،

دواش رو دادم، ایشالا بهتر میشه

مادرش گفت خداروشکر پسرم

حالا درِ داروخانه رو ببند تا دکتر سرما نخوره

#طنزشبانه

@Dr_Zana6oei 💯

سوالاتی که راجع به کیک خامه و معمولی دارین بپرسین پاسخگو هستم 💜💜💜

دلار دلارش میکنه

خرج عیالش میکنه

باهم برن ماه عسل

به نیت هفت تا پسر

علی و ولی و یداله

آخریشم ماشاله

😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

فدات تو چکار میکنی دیشب ساعت سهههه بیدارش کردم گفتم میخام چرا همش اون منو بیدار کنه یبارم من بد موقه بهش پیشنهاد بدم ولی چون از خواب بیدارش کزدم بد از خجالتم دراومد😂😂

حیوان مورد علاقم: اکسم

میدونستی دماغتو بگیری نمیتونی بگی هوم؟

😂😂

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

📝

گاهی توی زندگی دو راهی‌های سختی پدید می‌آید که آرامش لحظات آدم را تحت ‌الشعاع قرار می‌دهد، آدم توی حالت اغما قرار می‌گیرد که کدام مسیر را انتخاب کند، بعد شروع می‌کند به تحلیل و بررسی شرایط بعد می‌رود سراغ متخصص‌ها بعد سعی می‌کند مشورت بگیرد و خلاصه تمام جوانب را می‌سنجد اما باز انتهایش می‌رسد به یک بن‌بست ذهنی.

اینجا نقطه‌ی عجیبی‌ست در زندگی!

نمی‌دانم چند بار دچارش شده‌اید اما این موقعیت، آدم را با عجز و ناتوانی‌ خودش رو‌به‌رو می‌کند.

نقطه‌ی عجیبی‌ست چون در آن لحظه صد‌درصد اختیار زندگی‌ات را داری و دقیقا در همان لحظه صددرصد اختیار زندگی‌ات دست خودت نیست.

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️