2777
2789
عنوان

اخرین پیام +چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 48 پست

این معیار و ملاک هایی ک شما میگی برای یه کشور پیشرفته صادقه نه کشورهای جهان سوم

تو کشوری مثل ایران که عده ای عاشورا و تاسوعا میشه قمه میزنن، عده ای میگن کلمات رو حین نماز باید از ته حلق ادا کرد، عده ای میگن اگه موهات رو ریختی بیرون جات ته جهنمه، عده ای میگن طلسم و دعا میخوایم برای بستن دهن مادرشوهر، عده ای میگن تو چای شوهرمون ادرار میکنیم تا مطیع بشه، عده ای میگن توی محرم باید همش ناراحت و گریان باشی و حق پوشیدن مانتو رنگ شاد و رقصیدن و موزیک گوش دادن نداری، عده ای همجنسگرایان رو مشمئز کننده میدونن و و و و ...

من و امسال من روشن فکر محسوب میشن

بله تو کشورهای پیشرفته و جوامع متمدن تعریف روشنفکر چیز دیگه ای هست چون اونا هزاران قدم از ما جلوتر هستن اما ما چی هستیم؟؟؟ ملتی خرافاتی که به هیچ عنوان قصد ترک این خزعبلات رو نداریم ما خیلی از اون جوامعی ک مدنظر شماست عقبیم و در همین سطح هم که باشیم نسبت ب اطرافیانمون روشنفکر محسوب میشیم

هرموقع این خرافات و چرندیات رو جامعه کنار بگذاره اونوقت روشنفکرها همون کسانی هستن ک شما گفتین و حالا حالا ها با این رویه خیلی مونده به اون مرحله برسیم

......................

یه تاپیکی بود که اینو تایپ کردم برای کسی که منو ریپلای کرده بود ولی تا اومدم ارسال کنم تاپیک ترکید کپی کردم که تو خصوصی ارسال کنم براش که درخواستمو قبول نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نمیشه اا چه باحال

😂😂😂😂

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

SRL:42۸۷30003۸۹۰47۰۹7

*140*#86750601023۷015#

آسان پرداخت 

رمز شارژه😀

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
فدات تو چکار میکنی دیشب ساعت سهههه بیدارش کردم گفتم میخام چرا همش اون منو بیدار کنه یبارم من بد موقه ...

قولت به استارتريادت رفته ها  حالابراكي مسائل خصوصيتو فرستادي 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
فدات تو چکار میکنی دیشب ساعت سهههه بیدارش کردم گفتم میخام چرا همش اون منو بیدار کنه یبارم من بد موقه ...

ب کی میگفتی این چیزا خصوصیو

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
قولت به استارتريادت رفته ها   حالابراكي مسائل خصوصيتو فرستادي

😂😂😂😂😂😂 دیشب با دوستم حرف میزدم خیلییییی راحتیم باهم یچیزی فرستاد گفتم من داغ کردم الان شوهرمو صدا میکنم 😂😂😂😂صبح پیام داد چی شد 

حیوان مورد علاقم: اکسم

هر آدمی شبیه یه چیزه... مثلا شاید اصغر فرهادی برای خیلیها شبیه " درباره الی " باشه یا شاملو شبیه ...

با اجازه کپی

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   
این معیار و ملاک هایی ک شما میگی برای یه کشور پیشرفته صادقه نه کشورهای جهان سوم تو کشوری مثل ایران ...

خانوم روشن فکره عزیز البته امثال اینجوریه😊

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
خب اشتباه تایپیه این همه تایپ کردم اون وسط هم طبیعیه یه چیزی اشتباه بشه🙄🙄

میدونم گفتم یعنی درستش کنی.عجبا😐