این معیار و ملاک هایی ک شما میگی برای یه کشور پیشرفته صادقه نه کشورهای جهان سوم
تو کشوری مثل ایران که عده ای عاشورا و تاسوعا میشه قمه میزنن، عده ای میگن کلمات رو حین نماز باید از ته حلق ادا کرد، عده ای میگن اگه موهات رو ریختی بیرون جات ته جهنمه، عده ای میگن طلسم و دعا میخوایم برای بستن دهن مادرشوهر، عده ای میگن تو چای شوهرمون ادرار میکنیم تا مطیع بشه، عده ای میگن توی محرم باید همش ناراحت و گریان باشی و حق پوشیدن مانتو رنگ شاد و رقصیدن و موزیک گوش دادن نداری، عده ای همجنسگرایان رو مشمئز کننده میدونن و و و و ...
من و امسال من روشن فکر محسوب میشن
بله تو کشورهای پیشرفته و جوامع متمدن تعریف روشنفکر چیز دیگه ای هست چون اونا هزاران قدم از ما جلوتر هستن اما ما چی هستیم؟؟؟ ملتی خرافاتی که به هیچ عنوان قصد ترک این خزعبلات رو نداریم ما خیلی از اون جوامعی ک مدنظر شماست عقبیم و در همین سطح هم که باشیم نسبت ب اطرافیانمون روشنفکر محسوب میشیم
هرموقع این خرافات و چرندیات رو جامعه کنار بگذاره اونوقت روشنفکرها همون کسانی هستن ک شما گفتین و حالا حالا ها با این رویه خیلی مونده به اون مرحله برسیم
......................
یه تاپیکی بود که اینو تایپ کردم برای کسی که منو ریپلای کرده بود ولی تا اومدم ارسال کنم تاپیک ترکید کپی کردم که تو خصوصی ارسال کنم براش که درخواستمو قبول نکرد