2777
2789
عنوان

مهدكودك خوووب در شرق تهران

7137 بازدید | 15 پست

سلام مامانا 

اگر مهد خووووب در محدوده نارمك و تهرانپارس ميشناسيد ممنون ميشم معرفي كنيد

مهد به آيين رو رفتم خيلي خوشم نيومد

دوستای گلم من فروش اینترنتی دارم اگه دوست داشتین سر بزنین 

بلوز بافت 

شلوار 

مانتو بافت 

....تازه کلی جنس اف خورده هم دارم 

قیمتامو خیلی پایین میدم 

ت ل گ ر ا م mezonberkeh2@    فقط ۲ به انگلیسی بنویسین

اینستا mezon_berkeh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا یه مجموعه‌‌س که پیش دبستان و دبستان هم دارن یعنی موسس همه ی این ها یه نفره من توی دبستان‌ش کار میکنم و از نزدیک شاهد برنامه ی آموزشی و تفریحی عالی‌شون هستم از مهدکودک هم دورادور در جریان هستم و البته اغلب بچه های پیش دبستان و اولمون از همین مهد میان که قشنگ تفاوتشون با سایر بچه ها مشخصه 

من نمیدونم شما چه معیارهایی برای انتخاب مهد دارین که کمکتون کنم

اینجا یه مجموعه‌‌س که پیش دبستان و دبستان هم دارن یعنی موسس همه ی این ها یه نفره من توی دبستان‌ش کار ...

اول بهداشت

دوم مربي خوش اخلاق و باحوصله و كار بلد و جوان

سوم بلد باشن بچه رو جذب كنن چون بچه من خيلي وابسته ست

چهارم دوربين آنلاين

پنجم تغذيه سالم

اول بهداشت دوم مربي خوش اخلاق و باحوصله و كار بلد و جوان سوم بلد باشن بچه رو جذب كنن چون بچه من خي ...

من خودم از همه ی اینا مطمئنم ولی بهتره خودتون از نزدیک برید همه چیز و ببینین و حضوری سوالاتون و بپرسین 

من پیشنهاد میکنم پیج mahdjooy@ رو دنبال کنید مطالب خیلی خوبی در مورد مهدکودک داره و همچنین مهدها رو با ذکر اسمشون وآدرشون نقد کرده

اینجا یه مجموعه‌‌س که پیش دبستان و دبستان هم دارن یعنی موسس همه ی این ها یه نفره من توی دبستان‌ش کار ...

سلام دوست عزیز

رفتم مهد رو دیدم. همونطور که خودتون گفتید واقعا مربیهاشون به نظر دلسوز  و کاربلدهستند

البته ساختمون مهد چنگی به دل نمیزد مخصوصا اتاق دو تا سه ساله ها که خیلی خیلی کوچیک بود. تصور ده تا بچه توی اون اتاق به اون کوچیکی هم سخته وافعا! مگه اینکه بجه ها اصلا راه نرن!

دوربین انلاین هم نداشتند گفتند میتونی بشینی توی دفتر بالا رو ببینی که به نظرم فایده ای نداره این دوربین

مهمترین چیز برام اون اتاقه که صرفنظر کردم ولی واقعا مربیهاشون به دلم نشست و احساس کردم میتونم بهشون اعتماد کنم

به هر حال خیلی ممنون از راهنماییت

سلام دوست عزیز رفتم مهد رو دیدم. همونطور که خودتون گفتید واقعا مربیهاشون به نظر دلسوز  و کاربل ...

خوشحالم که به من اعتماد کردین و جایی که معرفی کردم و رفتید و دیدید.انشاءالله که یه مهد با شرایط دلخواه‌تون رو هرچی زودتر پیدا کنید😊