2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

108 بازدید | 14 پست

باردارم و یبوست خیلی اذیتم میکنه الان سه روزه شکمم خیلی درد میکنه و تیر میکشه میترسم برای جنین بد باشه شکمم خیلی سفت میشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملین بخور... طالبی انجیر خاکشیر قهوه خدا رو شکر تابستونه میوه های ملین زیاده

خاک شیر برای بارداری ضرر نداره 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
 آب زیادبنوش

انجیر میخورم گلابی هر چی‌میگن و استفاده میکنم ولی اصلا تاثیر نداره دیگه نمیدونم چیکار کنم عصبی شدم 

الو بخارا بخور

برگ قیصی رو تو اب بذار نصف روز بعد باهمون اب میکس کن و بخور

1قاشق غذا خوری خاکشیر رو  با1لیوان اب  بخور

میوه و سبزیجات حتما تو وعده ی غذاییت باشه

کره و شکلات صبحانه هم خوبه واسه من

یبوست برا بارداری خوب نیست اذیتت میکنه

انجیر میخورم گلابی هر چی‌میگن و استفاده میکنم ولی اصلا تاثیر نداره دیگه نمیدونم چیکار کنم عصبی شدم&n ...

این چیزایی که گفتی رو مرتب بخور

مثلا انجیر سه تا صبح بخور سه تا عصر بخور

سوپ جو رو هم بخور ،آش هم خوبه 

الو بخارا بخور برگ قیصی رو تو اب بذار نصف روز بعد باهمون اب میکس کن و بخور 1قاشق غذا خوری خاکشیر ر ...

تو بارداری خاکشیر اشکال نداره

به دکترت بگوعزیزم چندوقتته؟

شونزده هفته