2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین خاطرات تو شمال دارم اصلا هربار رفتیم یه اتفاق بد افتاده نمیخوام بگم ناراحت بشی به خاطر همی ...

عزیزم انشالله دیگه اتفاق بدی رو تجربه نکنی وهمیشه اتفاقات  خوب برات بیفته

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
بخدا ایران بجز شمال 3تا جهت جغرافیای دیگه هم داره😕 چه خبره آخه تا یه تقی به توقی میخوره همه میریزن ...

😅

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
وااااا مگه شمال واسه توه اینقده ناراحتی دوس داریم بیایم اگه شما مشکلی نداری

شمال واسه ما نیست ولی قبول کنین واقعا شهرای اینجا ظرفیتشو ندارن خیابونا شلوغن خیلیا رعایت مسایل بهداشتیو نمیکنن واسه مسافرا تفریحه ما داریم زندگی میکنیم اینجا خب سختمونه هیچ فکریم برای سر و سامون دادن به شهر از طرف مسیولا نیست 

شمال واسه ما نیست ولی قبول کنین واقعا شهرای اینجا ظرفیتشو ندارن خیابونا شلوغن خیلیا رعایت مسایل بهدا ...

👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤❤

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
وااااا مگه شمال واسه توه اینقده ناراحتی دوس داریم بیایم اگه شما مشکلی نداری

بیاعریزم بیا...هرکسی نون خودشومیخوره .فقط قبل رفتن هواشناسی روگوش بده حتما

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤
شمال واسه ما نیست ولی قبول کنین واقعا شهرای اینجا ظرفیتشو ندارن خیابونا شلوغن خیلیا رعایت مسایل بهدا ...

خب عزیزم وقتی شهرتوریستی باشه همینه...الان لاهیجان کلی فضای سبز وامکانات اصافه کرده واسه مسافر.چون درامدش همینه

والامن هرجام رفتم این قصیه ترافیک‌ ونظم wcهابود وربطی ب شمال فقط نداره

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤
خب عزیزم وقتی شهرتوریستی باشه همینه...الان لاهیجان کلی فضای سبز وامکانات اصافه کرده واسه مسافر.چون د ...

اخه امکانات اضافه کنن با کدوم پول مسافر وقتی میاد باید پول خرج کنه ولی اکثرا میان ی چادر دارن و غذاشونم از شهرشون میارن این نشد توریست که