2777
2789
عنوان

دلم میخواد بدونم نینیم چیه کی میت نه حدس بزنه بیاد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 134 پست
دختره عزیزم

شما فک کنم هفتت با من یکیه نه؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاأالله سالم باشه واقعا دیگه نمیدونم دلم چی میخواد کلی علی صداش کردمو باهاش حرف زدم... 

عزیزم😍

مال من اگه پسر بشه علی دختر بشه فاطمه

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
دختره احتمال زیاد اگه پف هم کرده باشی

من صورتم بشدت پف کرده مخصوصا دماغم

حالا فهمیدین قطعی بگو ببینم حدسم درسته یانه

نفس خدا کنه حدست برام درست باشه

عزیزم😍 مال من اگه پسر بشه علی دختر بشه فاطمه

دقیقا منم😁😍

دیشب خوابشو دیدم

تو بیمارستان بودم

همینجور بغلش میکردم راه میرفتم از ذوقم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
حالا فهمیدین قطعی بگو ببینم حدسم درسته یانه

دیگه 15 هفته قطعی دوتا پسرای دیگمم تو 15 هفته جنسیتشون مشخص شد

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
برا شما پسره فک کنم      

وای نه تو رو خدا  فک کن دختر باشه😖 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
دقیقا منم😁😍 دیشب خوابشو دیدم تو بیمارستان بودم همینجور بغلش میکردم راه میرفتم از ذوقم

آخی

دیگه 15 هفته قطعی دوتا پسرای دیگمم تو 15 هفته جنسیتشون مشخص شد

وای دوتا پسرم داری❤😍

کاش این دختر بشه🙏