2777
2789
عنوان

دلم میخواد بدونم نینیم چیه کی میت نه حدس بزنه بیاد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 134 پست

دختره عزیزم

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسم میگه دختر

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
شوخی حدس میزنم بخدا ولی حس میکنم براشما پسره چشماشم درشت وخوشکله..    

پس برا منم حدس بزن 😁

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اره به یه خانمی گفتم پسره دوماه پیش چند روز پیش پیام داد حدسم درست بود انقدخوشحال شدم..

ان شاالله درست باشه دختر دوس دارم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
برا شما دختره ونازه شوخی حدس میزنم بخدا.. ولی فهمیدین میشه بگید بدونم درست حدس زدم یا نه

سونو15 هفته گفت پسره😥

همه حدس میزدن دختر باشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
من چیزای شور دوس داشتم و شیرین مرغ ماهی گوشت متنفرم بودم تهوع کم بود دیروز صددرصد جنسیت مشخص شد

چی بود؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
سونو15 هفته گفت پسره😥 همه حدس میزدن دختر باشه

من میگم قطعی نبوده

من میگم قطعی نبوده

ان شاأالله سالم باشه

واقعا دیگه نمیدونم دلم چی میخواد

کلی علی صداش کردمو باهاش حرف زدم... 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام