2777
2789
عنوان

دلم میخواد بدونم نینیم چیه کی میت نه حدس بزنه بیاد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 134 پست

عزیزان شما اولین سونو رو چند هفتگی رفتین؟

چون حاملگی اولم  هفته یه بار این دکتر ها منو سونو میکردن یه بار میگفتن تو رحمت نیست یه بار میگفتن ساک نداره دوبار میگفتن قلب نداره پدرم دراومد

عزیزان شما اولین سونو رو چند هفتگی رفتین؟ چون حاملگی اولم  هفته یه بار این دکتر ها منو سونو می ...

۸ هفتگی

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرگس رفتی سونو؟؟؟جنسیت نی نی چی شد؟؟😍😍

چرا رفتم پسره🤗

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
عه واقعا؟؟؟؟؟؟خدا حفظش کنه مگه نگفته بودن دختر چی شد یهو؟؟؟😍😍😍😍

نمیدونم والا گفت پسره

ایشالا ک سالم باشه عکس نی نی تو بزار با نی نیه خودم مقایسه کنم🤭🤭🤭🤭

خیلی معلوم نیست از جزئیاتش عکس گرفته

فردا میزارم برات الان برقا خاموشه

خیلی معلوم نیست از جزئیاتش عکس گرفته فردا میزارم برات الان برقا خاموشه

اوکی ممنون عکس ۱۲ هفتگیشو بزاریا ببینم ۱۲ هفتگی پسر چه شکلی میشه 

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
اوکی ممنون عکس ۱۲ هفتگیشو بزاریا ببینم ۱۲ هفتگی پسر چه شکلی میشه 

باشه