2777
2789
عنوان

دلم میخواد بدونم نینیم چیه کی میت نه حدس بزنه بیاد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 134 پست
اگه فهمیدی بگو حتما بدونم حدسم درست بود یانه..ممنون

حدسات درست درمیاد؟؟؟؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهههههه

اره گفتم که بهت

15 هفته رفتم اول گفت پاش بستس بعد گفت پسره اما تو سونو ننوشت

منم دیگه خیالم راحته از جنسیت اسراری ندارم برم سونو

بعد انومالی دیگه کی باید بریم؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
پسره مطمینم

عهههههه

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
اره گفتم که بهت 15 هفته رفتم اول گفت پاش بستس بعد گفت پسره اما تو سونو ننوشت منم دیگه خیالم راحته ...

الان تو ۱۸ هفته باید بری دیگه

من هم پسر دارم هم دختر.دختر تهوع صبح گاهی شدیدتر پسر غروب 

آخه منم یه پسر دارم سر اون صبح ها تهوع داشتم😁

اره به یه خانمی گفتم پسره دوماه پیش چند روز پیش پیام داد حدسم درست بود انقدخوشحال شدم..

مال من چیه؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام