2777
2789

هرچی راجب مردگان میدونین بگین

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال یوتوب استاد کاوه رو ببین 

یه سری ویدیو داره مثلا درمورد کسایی که خودکشی کردن یا سایر مرده‌ها، روح و اینکه چه اتفاقی براشون میفته و آیا ارتباطی با ما دارن یا نه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

کانال یوتوب استاد کاوه رو ببین یه سری ویدیو داره مثلا درمورد کسایی که خودکشی کردن یا سایر مرده‌ها، ر ...

مچکرم کاربردی بود

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بنظر من وقتی کسی میمیره یعنی تموم اون ادم‌از بین رفته اصلا روح وجود نداره اون جسم هم از بین‌میره حتی بنظرم قیامت و اون دنیا اصلا وجود نداره با اینکه عزیز از دست دادم و چقد دلتنگم ولی بازم میگم وقتی بمیریم تموم میشیم و قرار نیست اون دنیا باشه

دل مرنجان
اگه مردم چشم

😂😂

فقط میدونم که از ما زنده تر هستن و ابعاد خیلی گسترده تری از مارو میتونن درک کنن

اره اینو همین الان فهمیدم یه کاربری تاپیک قبل بهم گفت برام جالب بود